Bjørklund, ostehøvel plomme

Bjørklund

ostehøvel plomme

En universal ostehøvel som kan brukes til de fleste oster.

Amitto er den nyeste serien o... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

En universal ostehøvel som kan brukes til de fleste oster.

Amitto er den nyeste serien ostebestikk fra Bjørklund. Skaftet er designet av Joachim Mustad for best mulig bruksgrep med et moderne skandinavisk desgin. De fleste har opplevd at osten kleber til bladet, spesielt med myke eller romtemperert oster. For å redusere dette problemet lanserte Bjørklund i 2005 Amittoserien, flere typer ostehøvler og ostekniver med spesialbehandlet stål. Denne behandlingen av stålet bidrar også til at produktene holder seg blanke og fine over lengre tid. Skaftet er av plast som tåler godt oppvaskmaskin. Ostehøvelene med disse egenskapene har gått av med seieren i en rekke tester i inn- og utland.

Thor Bjørklund fra Lillehammer fant opp og fikk patent på ostehøvelen i 1925. Siden starten i 1925 er det produsert mer enn 60 millioner ostehøvler som er solgt til store deler av verden. Selv om ostehøvelen nå er kopiert og selges under andre varemerker, har den norske originale høvelen fra Bjørklund fortsatt en sterk posisjon i Norge og ellers i ostespisende land verden over.

Farge: Børstet stål og plomme
Lengde: 23 cm
Produktdetaljer
EAN:
7032171063105
Artikkelnummer:
46170314
Merke:
Bjørklund

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.