Modern House Pona salatbestikk
Modern House Pona salatbestikk
Modern House Pona salatbestikk
Lagertømming

Modern House

Pona salatbestikk

Pona salatbestikket er produsert i stål med håndtak av akasie tre. Det børstede stålet har en kvalit... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Pona salatbestikket er produsert i stål med håndtak av akasie tre. Det børstede stålet har en kvalitet på 18/0 som er svært motstandsdyktig mot flekker og korrosjon, men selv de fineste legeringer vil svekkes om det utsettes for eksempelvis etsende/syreholdig mat, salt, høyt mineralinnhold i vann, sterke vaske/bleke midler. Stål 18/0 betyr at det består 18% krom og 0% nikkel. Bestikket er 28,5 cm langt med munnstykke 5,5 cm bredt. Vi anbefaler å rengjøre salatbestikket for hånd, ikke bare for å skåne stålet over tid, men også for å unngå at trehåndtakene vil bli matte og flise seg. Bruk varmt vann tilsatt flytende vaskemiddel og skyll grundig. Tørk umiddelbart etter vask med en myk klut.
Produktdetaljer
EAN:
7020629126564
Artikkelnummer:
46182936
Merke:
Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.