Bialetti Kaffekvern svart
Lagertømming

Bialetti

Kaffekvern svart

Med denne kaffekvernen i slankt design fra Bialetti kan du unne deg perfekt kaffe hver gang. Kaffekv... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Med denne kaffekvernen i slankt design fra Bialetti kan du unne deg perfekt kaffe hver gang. Kaffekvernen har en kapasistet på 30 gram kaffe per posjon. Med målebegeret kan du lage perfekt kaffe til 1-3-eller 6 kopper med riktig mål. Det er veldig enkelt å justere finhetsgraden på kvernen slik at du får perfekt kaffe akkuratt slik du vil ha den.Med Bialetti blir gleden av å drikke en kaffe et daglig ritual.Bialetti er italiensk merke som har produsert espressokokere siden 1930-tallet.Espressokokeren har vært et stilikon siden 1950 og lages i dag i mange varianter.
Produktdetaljer
EAN:
8002617996945
Artikkelnummer:
46200580
Merke:
Bialetti

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.