-30%
Modern House Aroma pilsglass 40 cl 6 stk
Modern House Aroma pilsglass 40 cl 6 stk
Lagertømming

Modern House

Aroma pilsglass 40 cl 6 stk

Laget i krystallin av høy kvalitet, klarhet og styrke. Flotte glass til ditt favorittøl med passelig... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Laget i krystallin av høy kvalitet, klarhet og styrke. Flotte glass til ditt favorittøl med passelig tyngde som gir god stabilitet i hånden. Høye og smale glass som gir luftig skum og fremhever den lette tørre humlesmaken. Glassene er 7,5 cm i diameter, 24 cm høy og rommer 0,5 l.

Rengjøringstips: Ølskum er svært sensitivt for fett. Glassene tåler oppvaskmaskin, men øl-entusiaster sverger til håndvask. Da helst med oppvaskbørste kun til dette formål. Slik kan du sikre at det ikke legges en usynlig fetthinne i glasset.

En mener å ha bevis for at mennesket har brygget øl i 7000 år. Verdens første pils er Pilsner Urquell, og ble brygget i byen Pilsen i 1842. I dag brygges det øl verden over med mer ingredienser enn du kan forestille deg, men det har ikke alltid vært slik. I 1516 innførte kurfyrste Wilhelm 4 "Renhetsloven" som regnes som verdens første næringsmiddellov og regulerte tillatte ingredienser i brygging av øl. I Norge ble renhetsloven opphevet i 1994, som siste land i hele verden!
"Ved øl forstås enhver ved gjæring. Fremstilt alkoholholdig, udestillert drikk som ikke er tilberedt av eller tilsatt andre stoffer enn vann, malt, humle og gjær"
Produktdetaljer
EAN:
7020629073752
Artikkelnummer:
46180203
Merke:
Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.