Lékué: mest mulig moro, minst mulig rot

Tilbords har for tiden mange Lékué-produkter i sortimentet:

 

Mini bakeformer
Drømmer du om å lage lekre minibrownies til  jentegjengen? 

Trenden nå er at hjemmebakt skal være lite og delikat, akkurat som på kafé...
Med Lékué sin nye minibrownieform blir dette enkelt. Prøv selv og imponer dine gjester! 

Oppskrift på deilig og smakfull brownie


Springformer

Disse formene fra Lékué i silikon med keramisk bunn er helt fantastiske. Kaken eller paien er klar til servering med én gang den kommer ut av ovnen. Silikonens nonslip-belegg gjør at kakene slipper lett. Kan brukes i stekeovn, fryser og oppvaskmaskin.

Rund springform, pris kr. 299
Avlang springform, pris kr. 299
Pai/quicheform, pris kr. 299

 

Dekorpenn
Dekorpennen er ideell til å smelte f.eks sjokolade enten i varmt vann eller enda enklere i mikrobølgovnen. Legg sjokoladen i selve pennen, sett lokket på – gi den en kort omgang i mikroovnen og gå i gang med dekorering. En annen måte er å fylle litt saus, krydderolje eller inndampet balsamicoeddik i pennen og bruk den til å dekorere tallerkenen til forrett eller hovedrett – slik man ser på de fineste restauranter. Leveres med to forskjellige dekorasjonsspisser.

 

Decomax
Decomax gjør det mulig å være kreativ med kakekrem, fløteskum og sjokoladeganache – uten å måtte gjennomføre en komplisert konditoreksamen. Decomax rommer en halv liter, og tåler som Dekorpennen temperaturer fra minus 60 grader helt opp til pluss 260 grader. Den kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskin, og leveres med seks forskjellige dekorasjonsspisser.

 

Bakesett
Barn elsker å bake, så hvorfor ikke la de få kose seg med sitt eget lille bakesett. I dette settet fra Lékué får de 6 muffinsformer, en dekorpenn og en slikkepott. Inkludert er også et oppskriftshefte til inspirasjon.

 

Makronsett
Makronsett fra Lékué som inneholder makron bakematte, decomax og oppskriftshefte.

 

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER