OM OSS


Tilbords har samlet folk rundt bordet i over 40 år!


Merkevarekonseptet Tilbords har røtter helt tilbake til 1854 da den tradisjonsrike familiebedriften Peter M. Kolderup ble etablert, som importør av blant annet porselen. De eksklusive og vakre varene spredte seg raskt og i 1976 slo flere kjøpmenn seg sammen for å selge serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter, i det vi i dag kjenner som merkevaren Tilbords.

Mennesker oppsøker oss når de skal kjøpe gaver til noen de er glade i, når de skal invitere til frokost, middag og fest, når de skal gifte seg eller skal i bryllup, når de har lyst på noe nytt eller bare er ute etter inspirasjon og gode råd.


Tilbords leverer i dag inspirerende og fristende produkter til det norske folks kjøkken og hjem, og består i dag av over 120 fysiske butikker og en nettbutikk.


Ta kontakt med oss om du lurer på noe, enten i en av våre 120 butikker, på vår Facebookside, på e-post kundesenter@tilbords.no eller på telefonnummer 55392300.


Å ha folk til bords handler om så mye mer enn å invitere til mat. Da er det livet som tar plass rundt bordet. Velkommen Tilbords!

Om oss

2 vare(r)
Side 1 av 1
X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER