Lerk serviset fra Magnor

Inspirasjonen har han hentet fra sin egen barndom og farmorens lerketre. De små konglene hang lekent på rekke og rad på de nakne kvistene. Han synes de var vakre og sårbare, men allikevel hardføre.

I dag elsker Halvor Bakke å pynte med lerkekvister! De er ekte og ærlige. De bringer naturen inn og skaper et naturlig og trendy uttrykk. De sarte lerkekonglene, i kontrast til stram pinstripe og eksklusiv tweed, gjør LERK til det perfekte serviset.

LERK gir deg full frihet til å kunne velge ditt eget uttrykk og din egen kombinasjon - personlig og ekte, akkurat slik Halvor Bakke ønsker.

LERK er kvalitetsporselen fra Halvor Bakke og Magnor. Kjennetegnet er høy kvalitet og gjennomført design ned til hver minste detalj. Det sostifikerte designuttrykket skiller seg fra mengden. Her kan du kombinere og blande lyse og mørke deler for å få ditt eget personlige uttrykk, det du liker best eller det som passer til hver enkelt anledning. Med LERK dekker du stadig nye og vakre bord, det gir deg frihet til å variere i det uendelige. Serviset LERK er designet nettopp med tanke på at du skal kunne sette sammen ditt eget LERK servise, akkurat slik du vil ha det! Jo mer du blander, desto bedre! Det blir personlig og ekte.

LERK byr på både kaffe- og middagsdeler, et helt perfekt servise, med elegant dekor, skimrende platina kanter/hanker, slitesterk glasur og beste feltspatkvalitet med høy hvithetsgrad og styrke. Hele 25 deler med lerk, tweed og pinstripe dekorer, skaper spenning og gir variasjon.

Serviset vil være tilgjengelig i butikk fra midten av april.

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER