Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

#Oursea

#Oursea

For å markere Mummitrollets 75-årsdag i 2020, har Moomin Characters Ltd lansert #OURSEA-kampanjen sammen med John Nurminen Foundation.

Kampanjen varer til 31. juli 2021 og har som mål å samle inn midler for å redde Østersjøen og dens unike kulturarv.

John Nurminen Foundation er en maritim organisasjon med mål å forhindre mer forurensing av Østersjøen. Takket være deres innsats og samarbeid med flere partnere over Østersjøen, har Finskebuktas årlige fosforbelastning blitt redusert med så mye som 75%. Dette er en verdensrekord i marin beskyttelse!

 

Tove Jansson elsket havet og for Mummitrollene har havet betydd renhet og glede. – For oss er det viktig at kommende generasjoner kan nyte Østersjøens rene vann, akkurat som Mummitrollene, minner Nora Haatainen fra Fiskars Brands and Licencing oss på.

 

Man kan delta i kampanjen ved å donere via kampanjens webside oursea.fi/sv eller ved å kjøpe Mummiprodukter merket med #OURSEA.

 

Mummi Sesongkrus Hvilestund

Sesongserviset sommeren 2020 er en fortsettelse på Mummitrollenes sommereventyr og er en påminnelse om hvordan vi kan tilbringe en bekymringsløs sommerdag utendørs. For hvert solgte krus doneres 10 kroner til kampanjen #OURSEA.

 

Bottle Up Moomin Termoflaske

Modern House har i samarbeid med Les Artistes produsert termoflasker med flotte illustrasjoner som minner om å ta vare på havet vårt. For hver solgte flaske doneres 10 kroner til kampanjen #OURSEA.

 

 

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.