-30%
Denby Studio Craft Walnut skål 13 cm
Denby Studio Craft Walnut skål 13 cm
Lagertømming

Denby

Studio Craft Walnut skål 13 cm

  • Håndlaget
  • Laget i England
  • Laget av leire fra området rundt Derbyshire

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Studio Craft er en ny serie fra Denby med en samling skåler, tallerkener og serveringsartikler som presenterer Denbys unike håndverk på beste måte. Craft er inspirert av trenden for naturlig og autentisk keramikk i hjemmet sammen med trenden med å presentere mat på håndlaget keramikk på restauranter.En mesterlig distinkt glasur med fire forskjellige tonefarger inspirert av treets naturlige toner og teksturer, hvert stykke er ikke bare levende, men også unikt. En tone med detaljer ved glaseringen gjør Craft estetisk enkel samtidig som formens struktur og kurver fremheves.
Produktdetaljer
EAN:
745606628844
Artikkelnummer:
394010045
Merke:
Denby
Serie:
Studio Craft Walnut
Kategori:
Skåler og boller

Spesifikasjoner
Høyde:
6.5 cm
Bredde:
13 cm
Lengde:
15 cm
Vekt:
285 g
Design og materiale
Farge:
Brun
Materiale:
Steingods
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.