Ovalt fat 41

Royal Porcelain

Ovalt fat 41

Ovalt fat i serviset Magic fra Royal Porcelain. Et vakkert festservise med en tidløs eleganse. Serie... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Ovalt fat i serviset Magic fra Royal Porcelain. Et vakkert festservise med en tidløs eleganse. Serien har et rent design i hvitt benporselen kantet med sølv. De tynne, delikate delene har en rillestruktur som gir særpreg og bidrar til at produktene får et håndlaget uttrykk. Håndtakene på kaffekopper, kanner og sausenebb har en lett leken stil, som gir serien et moderne preg. Ikke rart at serien på kort tid har rukket å bli meget populær.Serien er produsert av Royal Porcelain, en av Norges største merkevarer innen serviser. Magic er laget av benporselen, som er den aller fineste type porselen. Serviset tåler oppvaskmaskin, men som med alle serviser med sølv eller gullkant bør serviset ikke vaskes med temperatur over 50 grader og det bør brukes halv dose med vaskemiddel. Royal Porcelain Magic får du kun hos Tilbords. Magic er et komplett festservise som inneholder alt du trenger til de ekstra spesielle anledningene. Det rene, tidløse designet gjør at serviset er like aktuell til alle årstider og kan kombineres med bordpynt i dine favorittfarger. Serien inneholder tallerkener i ulike størrelser – til forrett, hovedrett og dessert – serveringsfat i flere størrelser, suppeterrin, sausenebb og salatbolle. I tillegg finner du selvsagt et komplett kaffeservise. Magic er et servise du kan samle hele livet, og er et naturlig valg å sette på bryllupslisten.
Produktdetaljer
EAN:
7057351176468
Artikkelnummer:
56112
Merke:
Royal Porcelain

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.