Krus/tallerken peon  28 cl/22

Magnor Glassverk

Krus/tallerken peon 28 cl/22

FINNS HAGE Sommeren i Finn Schjølls hage er alltid vidunderlig. Her finnes et blomsterhav av mange u... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

FINNS HAGE Sommeren i Finn Schjølls hage er alltid vidunderlig. Her finnes et blomsterhav av mange ulike, fargesterke og vakre blomster. Finn har selv valgt ut sine favoritter og overført de til porselen. FINNS HAGE er krus og asjett med nydelige hageblomster. Delene passer perfekt til deilige dager på verandaen, og de gjør faktisk dagen både bedre og gladere! Som Finn sier det selv: “Hage er 1000 gleder, inspirasjon, mosjon og kontemplasjon - og midt i dette har du estetikk! Gled deg med meg og dra Hagen inn med mitt servise eller ta inne med ut. Her er det hageglede året rundt!”.
Produktdetaljer
EAN:
7026171219037
Artikkelnummer:
1010506
Merke:
Magnor Glassverk

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.