Krus 20 cl
Lagertømming

Sophie Conran

Krus 20 cl

Krus i serviset Sophie Conran fra Portmeirion. Denne prisvinnende kolleksjonen er designet av Sophie... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Krus i serviset Sophie Conran fra Portmeirion. Denne prisvinnende kolleksjonen er designet av Sophie Conran i samarbeid med Portmeirion. Conran er en kjent mat- og livsstilsskribent i England, som i de senere år har gjort seg bemerket som kokk med flere prisvinnende paier. Sophies filosofi er at hver dag skal være en vakker dag, noe som gjenspeiles i de praktiske og elegante delene i serien. Hun ønsket å lage et servise som kunne passe like godt til et elegant middagsselskap som til en vanlig frokost. Serien er lett og elegant og gir en følelse av at hver enkelt del kunne vært håndlagetSophie Conran for Portmeirion er laget i porselen. Kolleksjonen er laget for å tåle det moderne hverdagslivet, og hver del tåler flyten fra oppvaskmaskin til mikrobølgeovn, fra fryser til stekeovn.Det er viktig for Conran at serien møter de praktiske kravene et travelt hverdagsliv stiller. Her er meningen at det som var en mugge i ett øyeblikk, kan bli en blomstervase i et annet. Delene er både robuste og dekorative nok til å kunne gå rett fra stekeovn til bord. Serien inneholder alt fra fullt frokost- til middagsservise, kakefat og krukker, til en rekke dekorative serveringsdeler.
Produktdetaljer
EAN:
749151471962
Artikkelnummer:
266576
Merke:
Sophie Conran

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.