Cleo Home, white linen krus 25 cl
Lagertømming

Quality Ceramic

white linen krus 25 cl

Krus i serviset White Linen fra Quality Ceramic. White Linen er et servise med et moderne design. De... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Krus i serviset White Linen fra Quality Ceramic. White Linen er et servise med et moderne design. De ulike delene er enkle men elegante, og passer godt inn i de fleste hjem, uansett fargepallett. Det lett runde designet gjør at serviset oppleves som delikat uten at det er for prangende.White Linen er produsert i fajanse, en spesiell type keramikk av lys leire som forsynes med glasur med tinnoksid før den brennes på 1020 grader. Fajanse har sitt navn fra den italienske byen Faenza, som har vært kjent for sin keramikk helt tilbake til 1500-tallet. Serien tåler fint å vaskes i oppvaskmaskin. White Linen får du kun hos Tilbords.White Linen-serien inneholder middagstallerkener og –skåler, dessertboller og kaffekopper med selvsagte tilbehør som sukkerskål og fløtemugge. Serien passer til de de aller fleste typer bord – her kan du variere bordpynten etter humør, uten å måtte tenke på at det skal passe til serviset.
Produktdetaljer
EAN:
7070549035545
Artikkelnummer:
458075
Merke:
Quality Ceramic

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.