-30%
Kähler Hammershøi kopp 20 cl marmorgrå
Kähler Hammershøi kopp 20 cl marmorgrå
Kähler Hammershøi kopp 20 cl marmorgrå
Kähler Hammershøi kopp 20 cl marmorgrå
Lagertømming

Kähler

Hammershøi kopp 20 cl marmorgrå

  • Multifunksjonell og vakker kopp i mørk grå
  • Elegant kopp til kaffe, te eller til små serveringer av bær eller søtsaker
  • Passer både til hverdags og festlige anledninger

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Denne stilfulle, lyse marmorgrå koppen fra Kählers historiske Hammershøi-bordservise er så elegant og flott at den passer til ethvert kjøkken. Koppens uttrykk er komplett når den matches med resten av Hammershøi-bordserviset i elegante farger som korall, himmelblå, hvit og antrasittgrå. Koppen er god å holde rundt, og de diskrete rillene gir et godt tak om porselenet. Dessuten er koppen en termokopp, slik at den holder godt på varmen uten at du brenner deg på fingrene. Vi anbefaler at du er forsiktig med termokrusene dine. De virker tunge og robuste, men består av to tynne skall, som er satt sammen for at skape det hulrommet som gir termoeffekten. Produktet er godkjent for kontakt med matvarer. Produktet tåler oppvaskmaskin ved maks. 60 grader. Produktet tåler ikke å settes i mikrobølgeovnen, stekeovnen eller fryseren. Bredde: 90mm Høyde: 80mm Volum: 200ml
Produktdetaljer
EAN:
5703779151014
Artikkelnummer:
692201
Merke:
Kähler
Serie:
Hammershøi
Kategori:
Kopper

Spesifikasjoner
Høyde:
8 cm
Bredde:
9 cm
Vekt:
300 g
Kapasitet volum:
20 cl
Bruddgaranti:
To års bruddgaranti på alt servise fra Hammershøi. Ved brudd, skår og fabrikasjonsfeil tilbys nytt tilsvarende produkt. Ta vare på kvitteringen, den må fremvises. Bruddgarantien gir ikke rett til penger i retur. Gjelder kun for privatpersoner. Les mer på siden om tallerkengaranti.
Design og materiale
Farge:
Marmor
Farge spesifikasjon:
Marmorgrå
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.