Kähler, hammershøi kvern 13cm m.grå

Kähler

hammershøi kvern 13cm m.grå

Den nye Hammershøi-kvernen i liten størrelse er lett å fylle, og er laget av eik og har en knopp i p... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Den nye Hammershøi-kvernen i liten størrelse er lett å fylle, og er laget av eik og har en knopp i porselen. De karakteristiske Hammershøi-rillene er selvfølgelig med. Den unike, keramiske kvernmekanismen kommer fra CrushGrind, som er kjent for sin høye kvalitet og for at kverningsgraden kan justeres slik at du får den konsistensen på krydderet som du vil ha. Kvernene har kvernverk fra CrushgrindTM, og de keramiske delene i kvernverket har 25 års garanti. Vi anbefaler at tredelen vedlikeholdes og behandles med olivenolje med jevne mellomrom for å bevare treets glød.
Produktet er godkjent for kontakt med matvarer.
Produktet tåler ikke oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
5703779161310
Artikkelnummer:
692238
Merke:
Kähler

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.