Ultimate lace Dessertskål 14 cm

Royal Porcelain

Ultimate lace Dessertskål 14 cm

Dessertskål i serviset Ultimate Lace fra Royal Porcelain. Lekre blonder på den fineste hvite porsele... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Dessertskål i serviset Ultimate Lace fra Royal Porcelain. Lekre blonder på den fineste hvite porselen. Ultimate Lace er et delikat festservise i fineste benporselen, kantet med sølv. Det nedtonede mønsteret gjør at serviset fremstår som lett romantisk, uten å bli for mye. Like fint på din fineste damask som mot en bordplate av tre eller marmor. Det anvendelige designet lar seg enkelt kombinere med servietter, blomster og bordpynt i de fargene du til enhver tid måtte behage.Serien er produsert av Royal Porcelain, en av Norges største merkevarer innen serviser. Ultimate Lace er laget av benporselen, som er den aller fineste type porselen. Serien er egnet for oppvaskmaskin. Royal Porcelain Ultimate Lace får du kun hos Tilbords.Ultimate Lace er et komplett festservise som inneholder alt du trenger til de ekstra spesielle anledningene. Serien inneholder tallerkener i ulike størrelser – til forrett, hovedrett og dessert – serveringsfat i flere størrelser, suppeterrin, sausenebb og salatbolle. I tillegg finner du selvsagt et komplett kaffeservise.
Produktdetaljer
EAN:
7057351192772
Artikkelnummer:
54007
Merke:
Royal Porcelain

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.