Con Gusto, mundo tapasskål 7.5x7.5 cm

Con Gusto

mundo tapasskål 7.5x7.5 cm

Tapasskål i serviset Con Gusto Mundo fra Con Gusto. Con Gusto Mundo er en serie produkter som er lag... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Tapasskål i serviset Con Gusto Mundo fra Con Gusto. Con Gusto Mundo er en serie produkter som er laget for bruk i restauranter. Det rene, tidløse designet i en glossy, hvit finish, gjør at Con Gusto-produktene passer inn på de fleste bord. Perfekt enten du ønsker å samle hele serien, eller trenger supplering til serviset du allerede har.Ved langsom oppvarming og nedkjøling tåler Con Gusto-produktene inntil 260 grader i stekeovnen. Alle deler er selvsagt både mikrobølgeovn- og oppvaskmaskinsikre. Con Gusto er produsert i porselen.I Con Gusto-serien finner du mange forskjellige deler tilpasset variert bruk. Serien inneholder alt du trenger til et måltid, enten du serverer tapas, sushi eller en enkel kopp espresso. Con gusto er spansk og betyr «med glede». Med disse slitesterke klassikerne på kjøkkenet blir den en glede å lage og servere mat til familie og venner.
Produktdetaljer
EAN:
7070549003575
Artikkelnummer:
380875
Merke:
Con Gusto

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.