1000 kroner igjen til fri frakt

Sett av penger til det du har glemt

Uansett hvor lenge og nøye dere har planlagt bryllupsdagen, er sjansen stor for at dere har glemt noe. Sørg for å ha nok penger til økonomiske overraskelser.

Den store dagen nærmer seg. Bryllupskake er bestilt, bordkortene er skrevet, og dere har alt under kontroll. Eller vent. Dere har glemt å kjøpe duker til bryllupet!

Det er mye å holde styr på i forkant av et bryllup, og kostnader som ikke er tatt med i bryllupsbudsjettet, dukker ofte opp i siste liten. For å unngå panikk, er det lurt å ha en økonomisk buffer til uforutsette utgifter.

En bufferkonto til bryllupet gir god økonomisk trygghet, kan brukes i alle situasjoner, og vil garantert komme til nytte. Det finnes ingen fasitsvar på hvor mye penger man bør ha i reserve i forbindelse med et bryllup, men sørg for at dere har spart nok til å være forberedt om noe plutselig dukker opp. Sjansen er stor for at det gjør nettopp det.

Ved å ha penger til overs kan dere gjøre opp for dere uten problemer, og fremdeles få bryllupet dere har drømt om. Hvem ønsker vel å starte ekteskapet med kredittkortgjeld og økonomiske bekymringer?

tilbords.no finnes det en rekke huskelister til bryllup som kan være til god hjelp i planleggingsfasen. På den måten unngår dere mange uønskede overraskelser når bryllupsdagen nærmer seg.

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER