1000 kroner igjen til fri frakt

Sett stemningen med enkle grep

Det er mange små og store ting som må tenkes gjennom og forberedes til bryllupet, slik at både dere som brudepar og gjestene får en så fin dag som mulig.

Bryllupsmusikk for alle

Et bryllup trenger musikk, også etter brudevalsen. Om denne kommer fra et live-band, en DJ eller fra en spilleliste på Spotify er ikke avgjørende. Det viktigste er at bryllupsgjestene danser og koser seg. Det er med andre ord ikke her man trekker frem sine egne, sære musikkfavoritter! Velg heller bryllupsmusikk som pirrer dansefoten til folk flest – det vil si gjestene. Det er ikke alltid like enkelt – særlig når alderen på bryllupsgjestene spenner over flere generasjoner. Musikk som for eksempel ABBA, Roxette eller Bee Gees er ofte trygge og tradisjonelle valg, og en type bryllupsmusikk de aller fleste har et forhold til. Det er heller ingenting som litt gammel disco for å sette fart på dansegulvet.

Riktig bordplassering i bryllup

Det er ganske entydige regler for plassering av brudeparet, deres foreldre og forlovere. Utover dette bør plasseringen speile om personen er familie eller venn, og du bør selvsagt forsøke å plassere bryllupsgjestene slik du tror flest vil trives og dermed bidra til den gode stemningen.

Med dagens ulike familieforhold må man tenke seg om en ekstra gang når gjestene skal plasseres rundt bordet. Et tips er å spre de mest pratsomme og utadvendte bryllupsgjestene. Det er ikke så hyggelig når en del av bordet har sin egen lille fest med stille soner på begge sider. Det er heller ikke lurt å plassere personer som ikke går overens eller som er grunnleggende ulike ved siden av hverandre. Det finnes mange andre anledninger til å ta disse diskusjonene enn i et bryllup. Husk, det viktigste er at alle får en hyggelig opplevelse.

Kort ned på bryllupstalene

En gyllen regel er at en bryllupstale ikke bør vare for lenge. Er det noen som kan bryte denne regelen er det brudeparet selv og eventuelt deres foreldre. Det er ikke alltid så lett å fatte seg i korthet, så husk gjerne dette gode rådet fra tidligere statsminister i England, Anthony Eden: «En tale skal ha en god begynnelse og en god avslutning, men først og fremst skal de to være så nær hverandre som mulig.»

 

Les mer om bryllupstaler her!

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER