1000 kroner igjen til fri frakt

Slik dekker du det rustikke bryllupsbordet

Skap den riktige stemningen med elementer fra naturen. Den rustikke oppdekningen på bryllupsbordet passer for den som tenker utenfor boksen.

Denne stilen er både høytidelig og stemningsfull, mener Anette.

 – Gå ut i hagen, klipp av hengeplanter og legg utover bordet. En planke drivved fra skjærgården kan også være dekorativt. Sett vaser og telysholdere oppå planken, og legg blomster innimellom. Dette gir et frodig og rustikt preg.

 Anette har brukt gryteunderlag til å sette lys på. Bestikket er løst knyttet sammen og bordkortene er laget av skifer for å unngå et for stramt utrykk. Heller ikke blomstene er tilfeldig valgte.

 – Sukkulenter er med på å skape riktig inntrykk, og tar opp fargen fra bordet. Et godt tips kan være å pakke helt vanlige brune plastpotter inn med jutestrie surret med skinnsnor. Den samme strien kan brukes til å lage små hjerter som legges ved hver kuvert. Rosene skal være passe rustikke, og jeg ville for eksempel ikke valgt hvite roser her.

 Det samme gjelder duken.

 – Fløyelsduk og linduk passer bedre enn silke og sateng. Unngå tynne, lette og søte ting når du skal skape et røft uttrykk.

På bordet: Valencia servise, Classic bestikk, og Vino Classico vann- og vinglass fra Stjernholm, Rocks lyslykter fra Magnor Glassverk, skifer bordkort fra Søstrene Grene, linløpere fra Cleo og linduk fra Ikea.

På skjenk: Krystallvase fra Georg Jensen, Eminence krystallysestaker

Passer til: Denne stilen passer godt for par som liker farge, og liker at det er litt røft og tøft.

 

Tilbords_bryllup_rustikk

 Bryllup_rustikk

 

Bryllup_rustikk 

Tilbords_bryllup_rustikk

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER