1000 kroner igjen til fri frakt

Stort eller lite bryllup – hva bør dere velge?

Et stort bryllup med hele slekta og alle vennene, eller et lite og intimt bryllup med kun de nærmeste? Det er mange beslutninger som skal tas i forbindelse med den store bryllupsdagen. Vi gir dere rådene dere trenger!

Det er lurt å tenke grundig gjennom hvem som skal være på gjestelisten til bryllupet, av hensyn til både økonomi og plass. Har dere kontakt med alle som i utgangspunktet er naturlig å invitere, eller inviteres de kun fordi dere føler at dere «må»? Trenger dere å invitere hele vennegjengen til bryllupet, eller holder det med venninnene og kompisene som står aller nærmest? Og hva med grandtanter, onkler og nieser?

Husk at det er deres bryllup, så kjenn etter hva dere selv ønsker! Et stort bryllup gjør at mange blir inkludert, men på den annen side kan man gjerne legge litt ekstra i for eksempel maten, fotograf eller bryllupsreisen om dere velger et litt mindre bryllup. For å holde kostnadene nede, er det også mange som velger å invitere de nærmeste til middag, og resten til kaffe.

Se for dere bryllupsdagen

Er det vanskelig å velge, tenk på bryllup dere har vært i, og snakk med venner om erfaringer de har gjort seg. Hvor trivdes dere best? Hva var det som gjorde at dere synes det var ekstra hyggelig akkurat der? Har dere vært i bryllup som dere synes var mindre vellykket? Hva var det som ikke fungerte så bra? Se for dere den store dagen deres. Hva slags stemning ønsker dere at det skal være i bryllupet? Er det lettest å få til med mange gjester, eller i et mer intimt selskap?   

Uansett hva dere velger, er det greit å huske på at det ikke er antallet gjester som er avgjørende for hvordan bryllupet blir. Det viktigste er at de riktige folkene er til stede for å skape en perfekt, minnerik og romantisk dag for dere begge.

 

Lykke til! 

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER