Unikt og uformelt: Alt er lov!

­Kuverten består av et stramt servise i benporselen med sølv­kant, Extreme Platinum fra Royal Porcelain, og et servise i keramikk med en fargeskala i blå - og bruntoner, Heritage Pavilion fra Denby. Miks og match de servisene du har, selv om de ikke er i samme ­serie, det gir et mer spennende uttrykk. Et rektangulært fat fungerer som brødtallerken. På denne har vi lagt en damask­serviett under bestikket. En skinnsnor er prikken over i-en og tar opp fargen fra ­keramikkserviset. Vi liker ideen med å knyte opp bestikket som en slags uhøytydelig åpning av måltidet. Lykter og vaser med grafiske mønster i svart-hvitt understreker det stramme utrykket uten at det blir for hardt. Vi har brukt muggen fra Heritage Pavilion som vase; ­kvistene er plukket på en søndagstur.

Alle gjester føler seg ekstra velkomne når bordet er dekket med det lille ekstra. Finn et tema, og bruk det du har for hånden. Kanskje du har noen gamle bilder av gjester som du kan bruke som bordkort? Hva med å kjøre enda mer på det grafiske ved å printe ut gjestenes forbokstaver i ulike fonter?

Gryten på bordet
Denne lekre støpejerngryten fra Sabor holder maten varm lenge og gjør seg godt på bordet.

Å samle venner til et godt måltid er noe av det koseligste jeg vet. Linda Elmin


Invester i en fin støpejerngryte som du kan sette rett på bordet. Da slipper du å servere og gjestene kan selv ta seg en øse til, selv om de egentlig er mette. En lang kveld kan bli enda lenger så lenge du sørger for å lage nok mat. Denne støpejerngryten fra Sabor finnes i flere farger og størrelser. Riktig glass er viktig for entusiasten, og hos Tilbords får du hjelp til å velge riktige glass til riktig drikke.


Cognacen serveres i snifter glass
Disse krystallglassene er fra kvalitetsprodusenten Riedel og heter Vinum Cognac Hennessy.


Lindas tips & triks
Bland ulike serviser for en leken og kreativ stil. Gjør bordet enda mer personlig med bordkort, og mer høytydelig med menykort. Bruk fantasien når du dekker på for å skape personlighet eller unike temaer.

Velkommen til bords!

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER