Vilt og vakkert

Dette er et bord du kan forberede i god tid før gjestene kommer, slik at du kan fokusere på matlagingen. Lag en annerledes bordløper av mose, fylt med gresskar og kastanjer. Mens høstmørket omslutter oss og vinden hyler utenfor, skal måltidet nytes sammen med gode venner. Vi har hentet inspirasjon til denne borddekkingen fra den amerikanske tradisjonen Thanksgiving. Her samles familie og slekt til en middag for å uttrykke takknemlighet for høstens avlinger og livets gaver.

 

 

Vi har vært ute i skogen og plukket mose, men er du sent ute - eller vinteren tidlig ute - kan du kjøpe mose i blomsterbutikken. mosen er dnadert på aluminumsfolie for å beskytte trebordet. Du kan også bruke et fat der du samler mosen, hvis du ønsker det. Lag gjerne dekorasjonen dagen i forveien og spray den lett med vann så holden den seg fin og fuktig. Vi har brukt vaser i ulike størrelser og overflater, fra matt keramikk til skinnende metall - alle fra Skimmer-serien. Vi har også valgt ulike høyder på lysestaker, og grønne gjennomfargede lys. Grønnfargen er også tatt opp i papirservietten, som er lagt til høyre under bestikket.

Serviset Alveskog er designet av den norske duoen Wik & Walsøe. Ta den tid til å dekke tallerkene riktig vei når du bruker servise med stående mønster. Press noen vakre blader mellom to gamle aviser og bruk de som bordkort. Eller klipp de ut i farget kartong eller gråpapir.
Velkommen til bords!

Linda`s tips& triks
Bruk pressede blader som bordkort og skriv navnet med en hvit tusj.
Husk å samle kongler og kvister til bordpynt før snøen kommer.
Bytt ut gresskar og kastanjer med julekuler, orkideer eller epler for et annet uttrykk - bruk fantasien og det du har for hånden.

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER