Høstens nyheter fra Magnor!

 

NOSTALGI, design Halvor Bakke & Anita Sletten for Magnor Glassverk

 

NOSTALGI er et vakkert, klassisk og tradisjonelt juleservise, designet i samarbeide mellom interiørdesigneren Halvor Bakke og billedkunstneren Anita Sletten. Juleserviset NOSTALGI gir den gode julestemningen man minnes fra barndommens jul, og er et tradisjonsservise laget for å vare år etter år i flere generasjoner.

 

 

Inspirasjonen til NOSTALGI har Halvor Bakke hentet fra naturen og den tradisjonelle julen. De ulike grønne elementene minner han om de gamle kransene de hadde hjemme på familiegården i Stavern, derav navnet Nostalgi. Halvor Bakke ønsket ikke å designe et stramt og rent juleservise. Det ble vanskelig for han siden jul er tradisjon og familietid. Han valgte derfor å samarbeide med Anita som er kjent for sine nydelige akvareller og illustrasjoner. Anita hjalp Halvor med å formidle varmen og den gode stemningen han ønsket å skape. Sammen har de laget et tidløst og lekkert juleservise som også kan brukes som et vinterservise i tiden før og etter jul. Grønt fungerer mye lengre enn bare til jul, og serviset kan gjerne benyttes som et helårsservise på fjellet og på landet. Serviset har funksjonelle og gode deler som passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat.

 

 

 

VERA, design Halvor Bakke for Magnor Glassverk

 

 

VERA er glamorøse og fasettslipte telykter og lysestake, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke. VERA er Halvors egen diamant og er designet som en hyllest til hans store kjærlighet og bestevenn, Jack Rusell terrieren Vera. Hun var «pappas jente» i nesten 15 år og ga mye glede. Hun var som en ekte diamant i Halvors liv. Derfor formga han serien VERA som er skinnende og vakker for å bli nydelige smykker og et glitrende midtpunkt i hjemmet.

 

 

VERA er godt håndverk. Serien er håndlaget i ekte krystall med håndslipt fasettmønster i koksgrå lysterfarge.  De tre størrelsene er telykt liten (for lite telys) H 8 cm, telykt stor (for stort telys) H 10,5 cm og lysestake (for kronelys) H 8 cm.  Formspråket er elegant med stram fasettslipt dekor som gir en følelse av luksus. Produktene er like fine alene som i grupper, de skaper alltid et sofistikert og stilig interiør.

Halvor Bakke har stylet hjemmene våre i en årrekke. Nå har han laget disse unike smykkene til minne om sin bestevenn, som vil skinne og bli midtpunkt uansett anledning og årstid. Dette er hverdagsluksus og hygge på sitt aller beste. 

 

  

 

SWIRL CHAMPAGNE, design Camilla Prytz for Magnor Glassverk

 

 

SWIRL CHAMPAGNE er det nyeste tilskuddet i den populære serien SWIRL, en eksklusiv og unik kunstglasserie, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. De nye SWIRL champagneglassene bobler over av farger og glede og er små kunstverk på ethvert festbord eller til pynt i hjemmet, enten du har et eller flere. 

 

 

Inspirasjonen er hentet fra ordet «swirl» som er en spiralformet bevegelse, og symboliserer bevegelsen i det varme glasset. Camilla elsker tre ting spesielt høyt: Bobler, dessert og sjokolade. SWIRL CHAMPAGNE er et funksjonelt multiglass, som kan brukes til champagne, cocktails og drinker, konfekt, dessert og forrett, eller med en vakker blomst eller et telys. Camillas fargemikser fremhever alt som blir servert i multiglasset, og selskapet blir garantert i sprudlende humør. 

 

 

 

IGLO OLIVEN & FROST, design Knut & Kjartan for Magnor Glassverk

 

 

IGLO OLIVEN og FROST, designet av det kjente paret KNUT & KJARTAN, er en videreføring av designsuksessen med de vakre og stemningsfulle lyktene/vasene IGLO i askesort, kongeblå og varm cognac. Nå lanseres to nye spennende fargevarianter; OLIVEN og FROST.

 

 

IGLO OLIVEN og FROST er inspirert av nordisk natur som nå kommer i både en lys og en mørk  tone. OLIVEN er mørk, transparent og minner om grønn barskog som speiler seg i et dypt myrtjern. OLIVEN passer like gjerne til sommerhalvåret med en fargerik bukett som med kubbelys en mørk adventskveld. FROST er hvit, matt og minner om rimfrost på nakne grener en sen høstdag. Et frostet utseende er like vakkert hele året, både som en rimet lykt med kubbelys som forsterker vinteren eller som en duggfrisk vase med nyplukkede markblomster.

 

 

 

BOBLEN PRIDE, design Finn Schjøll for Magnor Glassverk

 

 

Noen nyheter bare springer ut, bokstavelig talt! BOBLEN PRIDE er en videreføring av Finn Schjølls store vasesuksess. Nå lanseres vasen som en vakker og festlig kunstvase i fire lekre farger; rød, gul, grønn og blå. Disse Pride-fargene er eksklusive, og gjør vasen til et kunstverk og et statement som egner seg til alle store anledninger i livet. BOBLEN PRIDE er en hyllest til kjærlighet og mangfold.

 

 

Finn Schjøll kan blomster og vet hvilke egenskaper en vase bør ha. Den lekre bølgete kragen, formet som en åpen blomst, holder godt på blomstene og hjelper dem med å stå vakkert. Vasen har plass til mye vann som gjør at blomstene lever lenge. BOBLEN PRIDE fungerer også som et kunstobjekt og et smykke i hjemmet. Selv Finn Schjøll sier at denne vasen er så lekker i seg selv at den gjerne kan stå tom. "My Pride & Joy", for en fest av en vase", sier han.

 

 

 

ROCKS Add-On, design Halvor Bakke for Magnor Glassverk

 

 

ROCKS Add-On er lekre og funksjonelle boller og minivaser, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke. Produktene er laget etter etterspørsel fra forbrukere som ønsker seg flere Rocks-produkter, og er en videreføring av de populære lyktene og lampene. ROCKS ADD ON kommer i de to mest populære fargene; topas og koks. Bollene leveres i tre anvendelige størrelser, og minivasen passer også perfekt som liten telykt.

 

 

 

NIGHT, design Simen Staalnacke for Magnor Glassverk

 

 

NIGHT er sorte og forførende lykter og vaser, formgitt av den kjente designeren Simen Staalnacke. Inspirasjonen til dette lekre designet har han hentet fra den magiske natten der drømmene styrer fantasien, og lar alt avspeiles i en eksklusiv sort, blank og skinnende overflate.  Glansen og det fantastiske mørke lyset som avspeiler seg om natten har blitt til lykter og vaser. Serien NIGHT er en hyllest til natten, til de magiske timene når alt er stille og rolig. Det handler om å skape god stemning og gi litt eleganse til hjemmet, i kontrast til dagens travle og enkle liv.

 

 

 

LUX CLEAR & TOPAZ, design Halvor Bakke for Magnor Glassverk

 

 

LUX CLEAR & TOPAZ er glamorøse dekorkuler med eksklusiv håndslipt dekor, formgitt av interiørdesigneren Halvor Bakke. De kommer nå i klar variant og i en nydelig gyllen topas farge, og er en videreføring av de populære kulene i koks. Inspirasjon og dekor har han hentet fra sin populære serie «Skyline Lux» med klassisk dekor for et sofistikert interiør hele året igjennom.  Dette er helårskulene som kan henges opp i vinduet, men som like gjerne kan legges på et dekorfat. Effekten blir lekker og luksuriøs uansett om de henges opp eller legges i en dekorasjon.

 

 

LUX dekorkuler er munnblåst i funklende klart, topasgyllent eller koksgrått glass med håndslipt dekor. De kommer i to størrelser, 8 cm og 12 cm, og er ferdig for oppheng med lekkert silkebånd. De bærer alle Halvor Bakkes velkjente signatur for varig verdi.  Her oser det av ren luksus for elegante og stilige hjem.

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.