Hopp til hovedinnholdet

Registrer deg med Vipps!

Du kan registrere deg med VIPPS. Trykk på knappen nedenfor, følg instruksjonene på telefonen din og på neste side. Etter at du har logget deg inn med Vipps så oppretter vi en kundeprofil til deg, og vipps så er du innlogget her også.

Husk at du må godkjenne medlemsvilkårene for å bli medlem i kundeklubben vår, det gjør du enkelt på Min side etter at du har logget inn.


Opprett ny bruker

Trykker du på Autofyll hentes opplysningene dine automatisk.

Skriv inn fødselsdato og få gave på bursdagen din!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Jeg samtykker til Tilbords Kundeklubb medlemsvilkår. Ved innmelding i kundeklubben godtar jeg å motta tilbud og nyheter vie e-post og SMS fra Tilbords. Medlemskapet kan når som helst endres eller avsluttes på Min Side.

Jeg samtykker til at Tilbords kan profilere og analysere mine kjøp som beskrevet i Tilbords personvernerklæring og bruke denne analysen i sin markedsføring til meg. Jeg kan når som helst endre samtykket på Min Side.

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.