Hopp til hovedinnholdet

Medlemsvilkår

Tilbords Kundeklubb er et valgfritt medlemskap der du mottar tilbud og markedsføring.

Tilbords Kundeklubb er et valgfritt medlemskap der du mottar tilbud og markedsføring. I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser.

Innholdfortegnelse


1. Medlemskap og personopplysninger

Tilbords Kundeklubb er et valgfritt medlemskap der du mottar tilbud og markedsføring. I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser. Når du blir kundeklubbmedlem aksepterer du bruk av informasjonskapsler på tilbords.no, samt disse medlemsvilkårene og gir samtykke til den behandlingen av personopplysninger du ønsker. I personvernerklæringen kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger.

Tilbords Kundeklubb er et kostnadsfritt medlemskap som gjelder alle Tilbords butikker, og på tilbords.no. Som medlem kan man registrere kjøp med innlogget konto eller medlemsnummer. Medlemskapet i Tilbords Kundeklubb er personlig og kan ikke overdras til andre, og medlemskap tilkommer kun til privatpersoner som har fylt 16 år.

Samme person kan bare inneha ett medlemskap i Tilbords Kundeklubb, og medlemskapsfordelene gjelder bare ved innkjøp til egen husholdning Du kan opprette medlemskap i Tilbords Kundeklubb i en av Tilbords sine butikker i Norge, via tilbords.no eller Tilbords Kundesenter.

For å sikre korrekt identitet kan Tilbords kreve fremlagt gyldig legitimasjon f eks førerkort eller pass.

2. Fordeler

  • Du får eksklusive tilbud i butikk og nettbutikk.
  • Du får våre kundeaviser på epost før postutsendelse.
  • Du får nyheter, tips og inspirasjon via våre nyhetsbrev på epost.
  • Du får rabattkode tilsendt pr. epost ved innmelding.
  • Det er gratis å være medlem.

3. Min side

Du finner dine samtykker og registrerte opplysninger, samt opplysninger om kjøp, kuponger, ønskelister og oppskrifter, når du er innlogget på tilbords.no.

Du kan melde deg av kommunikasjon fra våre tjenesteleverandører. Tilbords må imidlertid alltid kunne kommunisere med deg på e-post eller SMS for å kunne administrere medlemsforholdet. På tilbords.no kan du endre opplysninger som navn, adresse, telefon, e-post, fødselsdato og nærmeste butikk.

4.Endringer

Tilbords forbeholder seg retten til å kunne endre vilkårene for Tilbords Kundeklubb. Endring av medlemsvilkår vil bli informert om på tilbords.no. De til enhver tid gjeldende vilkår vil være tilgjengelig på www.tilbords.no/kundeklubb.

Ved endring i vilkår som krever aktivt samtykke, og der medlem ikke ønsker å gi fornyet samtykke, forbeholder Tilbords seg retten til å si opp avtalen med 3 måneders varsel. Dette gjelder også dersom Tilbords beslutter å avvikle medlemskonseptet.

5. Avslutte medlemsskap

Du kan når som helst avslutte medlemsskapet under Min side på tilbords.no eller gjennom å kontakte Tilbords Kundesenter, se kontaktinformasjon nedenfor. Tilbords har rett til å avslutte ditt medlemskap, eksempelvis ved mistanke om at medlemskapet misbrukes eller anvendes på ulovlig vis.

6. Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som Tilbords ikke med rimelighet kan unngå eller overvinne følgene av og som hindrer Tilbords fra å oppfylle sine forpliktelser etter denne avtalen, som i forbindelse med kjøp av produkter/tjenester, og hendelser utenfor Tilbords sin kontroll, opphører Tilbords sine forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

Tilbords Kundesenter
E-post: kundeservice@tilbords.no
Telefon: 

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.