Global Classic laks/skinkekniv hulslipt G-87 27 cm
Global Classic laks/skinkekniv hulslipt G-87 27 cm
Nettsortiment

Global

Classic laks/skinkekniv hulslipt G-87 27 cm

  • Kniven er utmerket til bruk på skinke og laks samt til å skjære kakebunner
  • Slitesterkt stål, en unik design og en ekstremt skarp kant
  • Denne modellen er hulslipt, noe som betyr at den har små fordypninger i knivbladet

2 539,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

G-87 Classic laks/skinkekniv hulslipt 27 cm fra Global.
En filetkniv med langt blad og avrundet spiss. Kniven er utmerket til bruk på skinke og laks samt til å skjære kakebunner. Denne modellen er hulslipt, noe som betyr at den har små fordypninger i knivbladet.

RENGJØRING
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen - verken kniven eller maskinen har godt av det. Oppvaskmaskinen kan bli skadet, og vaskemiddelet kan forårsake rust på kniven.

UNDERLAG
Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, f.eks. Globals skjærebrett laget av tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at flaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, kan kniven bli skadet.

SLITASJE
Prøv å unngå og bruke kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet rent, så eggen ikke blir sløv. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.

OPPBEVARING
Globalkniver skal ikke ligge og gni mot hverandre i bestikkskuffen. Det er best å beskytte dem i et kniv etui, en knivblokk eller på en knivmagnet. Hvis du bruker en magnetlist, bør du legge kniven på magneten med ryggen først for å unngå skade.

VEDLIKEHOLD
For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold Global-kniven skarp ved å bruke en slipestav eller en knivsliper en eller to ganger i måneden. Hvis kniven ikke blir skarp nok med en slipestaveller knivsliper, er det nødvendig å slipe kniven på nytt. Du kan velge å gjøre det selv eller ta med kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må ha en vinkel på 10-15 grader.

Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen. For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom.
Produktdetaljer
EAN:
4943691887009
Artikkelnummer:
G-87
Merke:
Global
Serie:
Classic
Kategori:
Kokkekniv
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Lengde:
27 cm
Vekt:
0,16 g
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Vedlikehold:
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen. For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.