Georg Jensen, sky karaffel glass & stål

Georg Jensen

sky karaffel glass & stål

Funksjonalitet var viktig da Aurelien Barbry designet den elegante vinkaraffelen SKY, som passer per... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Funksjonalitet var viktig da Aurelien Barbry designet den elegante vinkaraffelen SKY, som passer perfekt enten du vil samle venner til en stor fest eller skal ha en rolig kveld. Glasset er håndlaget i Portugal av dyktige glassblåsere, og den føles behagelig både å se på og å ta på. Det smarte vinfatet er designet for å fange vindråper før de treffer bordflaten. Karaffelens åpning er kuttet og deretter håndpolert for å gjør skjenkingen optimal. Karaffelen rommer 0,75 cl. når den er fylt til det punktet der den er bredest, noe som som gir maksimal dekanteringseffekt for å lufte vinen. Vinkaraffelen SKY får frem det beste i vinen din – og tar seg flott ut på bordet.
Produktdetaljer
EAN:
5713275055921
Artikkelnummer:
7000003
Merke:
Georg Jensen

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.