Hopp til hovedinnholdet
 • Om Tilbords

  Det er rundt bordet vi samles. Her spirer de gode samtalene, enten vi møtes til lørdagstapas eller julemiddag. Vi ber venner hjem på skravling til klirrende glass. Tenner lys, senker skuldrene og lar latteren flyte.

  Vi i Tilbords vil skape livlig stemning sammen med deg. Dekke stilige bord med serviser og glass du blir stolt av å vise frem. Omgi deg med ting som fyller deg med ren og skjær glede. Dresse oss opp og ønske familie og venner velkommen tilbords. I ditt hjem


  Trendy og tradisjonelle gaver

  Akkurat som deg, er vi opptatt av å følge med på trendene. Vi fryder oss som unger når vi pakker opp siste nytt – og gleder oss over at du sikkert gjør det samme. Samtidig vil du alltid finne igjen de tradisjonelle skattene. Derfor er det lett å finne gaver hos oss. Til deg selv, og de du er glad i.

  Vi synes det er stas at så mange kommende brudepar ønsker å bygge et rede sammen med oss og skriver ønskelisten sin her. Gavene du kjøper kan du være trygg på at gleder lenge – på bord, skjenker, i hyller og skap.


  Vi hjelper deg å skape et hjem

  Vi, som deg, synes det er gøy å eksperimentere med former og materialer for å oppnå ulike stiler og stemningsuttrykk. Gjerne utfordre oss i butikkene til å peke ut akkurat det du trenger til hjemmet ditt.

  Trenger du litt inspirasjon? Da kan du i ro og fred lese på inspirasjonssidene våre. Her får du ideer til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt til fristedet som gir deg ro og ny energi. Du får også oppskrifter på hvordan du tryller frem selskapsbord med wow-faktor.

   

  Våre kjerneverdier


  Vi satser på mennesker

  Det er mennesker det handler om – rundt bordet, i butikkene, og i alle ledd av organisasjonen vår. Sammen skaper vi et inkluderende fellesskap der alle skal føle seg sett, møtt og ivaretatt.


  Vi tar ansvar

  Som landets ledende interiør- og kjøkkenkjede ønsker vi å skape lokale arbeidsplasser, prioritere norsk og nordisk design, tilby kvalitetsprodukter med lang levetid og jobbe kontinuerlig med løsninger for å redusere vårt klimaavtrykk.


  Vi skaper opplevelsen

  Gode opplevelser kan oppstå i et øyeblikk – og vare i en evighet. Vi ønsker å legge til rette for gode relasjoner og samlingspunkt. Gjennom produkter, inspirasjon og kunnskap skal vi bidra til den gode stemningen rundt bordet, enten det er hverdag, helg eller en spesiell anledning.


  Lag et hjem du er stolt av.

   

  Likestilling

  Vi jobber for likestilling og mot diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk og kombinasjoner av disse grunnlagene i alle våre butikker og på vårt hovedkontor.

  Klikk her for å lese vår likestillingsrapport.

   

  Tilbords er eid av Homeco AS, som også eier Kitch’n og Cervera.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.