Hopp til hovedinnholdet
 • Én app – en mengde fortrinn!

  Tilbords-appen gjør det enkelt å holde orden på dine kjøp, ønskelister og fordeler. Last ned, logg inn og få full oversikt.

   

  Last ned fra App Store  Last ned fra Google Play

 • Faste fordeler med klippekort

  Faste fordeler med klippekort

  Gode kunder fortjener noen ekstra fordeler, mener vi. Derfor er appen utstyrt med klippekort som gir deg gratis produkter fra Amundsen Spesial. Du får:

  • hvert 3. smakfulle produkt fra Amundsen Spesial gratis
  (gjelder varer opptil 169,-)

  • 3 for 2 på lys og servietter
  (gjelder krone-/kubbelys og papirservietter til fullpris, med enkelte unntak)

  Disse fordelene forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb.
 • Last ned appen og få en velkomstkupong

  Last ned appen og få en velkomstkupong

  Som om ikke alt over var nok, får du etter at du har lastet ned appen og logget inn, en velkomstgave fra oss: 30% rabatt på en hel handel*!

  *Gjelder både i butikk og på nett innen 7 dager. Gjelder ikke på allerede nedsatte varer, varer merket «bra deal», gavekort, kundebestilling samt enkelte andre unntak. Kan ikke kombineres med andre rabattkuponger. Forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb.

  Merk at det kan ta noen minutter før velkomstkupongen viser i appen.
 • Enkel tilgang til alle kvitteringer

  Enkel tilgang til alle kvitteringer

  Tilbords-appen henter automatisk kvitteringer fra alle dine kjøp, både i butikk og på nett. Det betyr at du enkelt kan hente dem frem hvis du skal bytte eller levere tilbake noe, benytte deg av prisløftet vårt, eller andre ting som gjør at du trenger kvittering.
 • Full oversikt over gavekort!

  Full oversikt over gavekort!

  Gavekort er enkelt å kjøpe, enkelt å gi – og med Tilbords-appen blir det nå også svært enkelt å holde orden på dem. I appen kan du legge inn både nye og eksisterende gavekort, og dele gavekort du ønsker å gi til andre. Oppdatert saldo og utløpsdato er alltid lett tilgjengelig, og du får også beskjed når utløpsdatoen nærmer seg – så er du sikker på at du får brukt det.
 • Vil du vinne fine premier?

  Vil du vinne fine premier?

  Da lønner det seg å bruke appen vår! Her får du nemlig muligheten til å delta i eksklusive konkurranser med premier av høy kvalitet. Aktiver pushvarsler i appen, så gir vi deg beskjed når vi har en ny konkurranse du kan bli med på.
 • Eksklusive Tilbords-kampanjer

  Eksklusive Tilbords-kampanjer

  Som bruker av appen gir vi deg eksklusive rabatter og tilgang til unike kampanjer. Har du aktivert pushvarsler, gir vi deg beskjed når vi har et godt tilbud til deg – så unngår du å gå glipp av noe.
 • Alltid oppdaterte ønskelister

  Alltid oppdaterte ønskelister

  Nå blir det enda enklere å lage ønskelister – både til eget bruk og til livets mange feiringer. Legg til produkter direkte fra appen eller skann varer i butikk, og flytt enkelt produkter mellom ønskelister.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.