Hopp til hovedinnholdet

Årets trender: Organiske former og friske farger

Grå hverdag? Nei, takk! En av årets interiørtrender inviterer til å leke med glade farger, former og materialer. Mulighetene er mange – og resultatet kan bli litt av et eventyr.

Etter en lang og mørk vinter er det mer enn fristende å friske opp med glade farger i både interiør og dekor. Med myke blikkfang, organiske former og fargerike detaljer kan du forvandle rom for rom til fortellinger for både øyne og hjerte.

 

 

Det var en gang et kjøkken

Finnes det en mer lovende start på dagen enn myk morgensol som vinker inn vinduet? Følelsen av å tasse barbeint over gulvet mens kaffen putrer og frokostskivene godgjør seg i det som må være verdens søteste brødrister fra Smeg. Fersk juice eller smoothie i vakre glass.

Både maten og det vi serverer den på kan tilføre glade farger til dagens første måltid.

Alt er klart for frokost – og vi har all tid i verden til å nyte den.Når hele bordet blomstrer

Å klargjøre et bord for gjester er litt som å så frø utover duken. Så snart folk har satt seg begynner rommet å spire, og før du vet ordet av det bugner bordet av samtaler, smaker og latter.

På bordet vårt blomstrer den vakre Lily-serien i farget glass fra Holmegaard, som er inspirert av poetiske vannliljer. Vi har gått for en nydelig kombinasjon av Lily og håndlagde glass og mugger fra den tsjekkiske merkevaren Klimchi. Sammen skaper de et unikt utrykk og vakre kontraster i borddekkingen.

Lekre kombinasjoner av farger, teksturer og mønstre får omgivelsene til å poppe litt ekstra. Vi har plassert de kjolekledde skjønnhetene til Bjørn Wiinblad sammen med unike kunstglass i serien SWIRL designet av Camilla Prytz for Magnor.

Eva-vasene fra Bjørn Wiinblad er et garantert blikkfang uansett hvor du velger å plassere de. Vi har fylt de med både friske blomster og snacks. Vasene er nydelige både i gruppe og alene.

 

Å boble over av sanser

Tiden flyr – noe som gjør det desto viktigere å lande litt innimellom. Et øyeblikk kan romme en evighet, kan det ikke? Å bevisst legge merke til det vi opplever kan gjøre at vi blir mer til stede.

Hvis du bruker alle sansene, er det mye som kan tiltrekke oppmerksomhet i enkle hverdagsøyeblikk:

Lag iskaldt boblevann med eller uten smak med kullsyremaskin fra AARKE.

Kjenn mykheten i vakre tekstiler fra Holmen mot tyngden fra en solid støpejernsgryte fra Sabor – og nyt smaken av det som er i den.

Sett duft på dagen med gode såper og håndkrem fra Wellmark. Se lyset skifte i glassvaser fylt med dine favorittblomster.

 

 

Så levde de lykkelig ...

Pynt vår- og sommerkvelder med lys og pasteller, og se solnedgangen med senkede skuldre. De skulpturelle krystallysestakene i serien Milano fra Stiernholm skaper kontraster til myke lysskjær, og står godt sammen i grupper.

Ble du inspirert av stilen i denne artikkelen? Vi har en mengde kvalitetsvarer du kan bruke til å skape dine egne kombinasjoner av favorittfarger, materialer og blikkfang! Under finner du alle prosuktene som er brukt i denne artikkelen.

 
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.