Rosendahl Grand Cru - Kvalitetsdesign som varer!

Over 20 år har gått siden Grand Cru vannglasset og karaffelen ble lansert. De tidløse designfavorittene har begge gjort solide inntog i de norske hjem med funksjonelt kvalitetsdesign.

Design som varer

Rosendahl er laget med utgangspunkt i å skape dansk kvalitetsdesign, som er tilgjengelig for alle.
Med dette som fundament har Rosendahl alltid fokusert på å designe tidløse og ikoniske klassikere, som balanserer estetikk og funksjonalitet.

Rosendahl er det foretrukne valget for alle som ønsker tidløst design som holder.

Rosendahl Grand Cru – 20 års design som varer

Siden Grand Cru vannglasset og karaffelen ble lansert for 20 år siden, har begge gjort solide inntog i de norske hjem med funksjonelt kvalitetsdesign.

Da Grand Cru vannglasset og karaffelen ble introdusert i år 2000, satte Rosendahl for alvor standarden innen glassdesign, hvor de ikoniske fire rillene i dag går igjen på tvers av seriens mange produkter.

Siden den gang har Grand Cru vokst til en bred serie av produkter og tidløst design – alltid med funksjonalitet som utgangspunkt.

Produktene står i dag som eksponent for originalt dansk kvalitetsdesign, og det er der en god grunn til: Grand Cru-serien er nemlig tidløst design som varer.

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.