Skap et vakkert uterom med hagemøbler

Når temperaturen kryper oppover, er det fristende å ta i bruk det største og mest fleksible rommet i boligen: Uterommet! Her er våre tips og råd til deg som vil innrede det med stil.

NYHET! I år finner du mange nye hagemøbler, parasoller og annet tilbehør til uterommet hos oss i Tilbords. Bla gjennom utvalget i nettbutikken, bestill dine favoritter – og gjør deg klar for herlige sommerdager der du bor.

Enten du har uterom med eller uten tak, inviterer hage, balkong, terrasse, pergola, bryggekant og drivhus til å samle familie og venner til gode måltid og samvær på fine vår- og sommerdager.

Skap en sosial og avslappende sone

Noen dager vil du slappe av alene i solen med en bok ... helt til noen andre slår seg ned. Og så blir det kaffe, lunsj, eller en god prat under åpen himmel. 

Med stilfulle loungesett og romslige hjørnegrupper, skaper du rom for begge deler. På samme måten som i stuen, er det fint å lage en sone som passer like godt for én som for en hel gruppe.

Vil du sitte i fred med boken? Da anbefaler vi deg å lene deg tilbake i en lekker hengestol. 

Hele utvalget vårt innen hagemøbler finner du her.

Tips! Enkel oppbevaring

Hagemøblementet til Easy Living er produsert i holdbart materiale, sånn at de kan stå ute hele sommeren. Og når sesongen er over, sørger smart design for at de er enkle å flytte og oppbevare gjennom vinteren.

Planlegg for måltider med mange til bords

Et måltid for to, tre – eller tolv? Så sant du har plass til det, er det hyggelig å kunne invitere gjester til dekket bord utendørs når solen skinner. Og med noen enkle grep kan du gjøre måltidet enda hyggeligere:

  • En parasoll lager behagelig skygge på ekstra varme dager
  • Lykter, utepeis og bålpanne skaper stemning når dag går over i kveld
  • Pizzaovn og/eller utekjøkken gjør måltidet til en opplevelse

Tips! Gjennomført design

I tillegg til behagelig skygge, kan en parasoll bidra til å understreke din personlige stil i innredningen. Hos oss finner du derfor parasoller i flere design og utførelser.

Hele utvalget vårt innen parasoller finner du her.

Forleng sesongen med lys og varme

Med et lekkert innredet uterom, er det fristende å bruke det så mye som mulig – og så lenge været tillater det. Og selv om ingen kan styre temperatur og nedbørsmengder, finnes det heldigvis løsninger som bidrar til å bevare den gode stemningen.

Kjølige kvelder blir mer komfortable med en terrassevarmer, der du også kan velge å la den rotere for å varme alle som sitter rundt bordet.

En praktisk bålpanne er enkel å plassere, og kommer også godt med hvis noen vil grille marshmallows til dessert.

Tips! Spar litt sol til senere

Vi har en rekke utelamper som kan lades opp med solenergi. På den måten får du hyggelig og miljøriktig belysning til dine uteområder.

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.