0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
498,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake
NETTILBUD
-40%
Vis i fullskjerm

Cathrineholm

Stripes Bolle oransje 30 cm

Art.nr: 1029858

Veil. pris 749,-

kr 449,-

Denne varen er utsolgt i nettbutikken

Klikk & hent

Klikk & Hent
Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Stripes Collection er formgitt av den norske emaljekunstneren Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm jernverk på 1950- og 1960-tallet. De karakteristiske emaljeskålene fra Cathrineholm fant veien inn i tusener av hjem på 1960-tallet, særlig i Skandinavia og USA. Dagens reproduksjon er gjort i samarbeid med arvingene til Grete Prytz Kittelsen, og alle farger og størrelser er reprodusert i sin originale form. Det funksjonelle og brukervennlige designet, gir Cathrineholm of Norway produktene en naturlig plass i vårt nordiske kjøkken. Materiale: Emaljert stål. Emaljen er godkjent  for bruk til servering av mat.Rengjøring: Skålene skal ikke i oppvaskmaskin. Rengjøres enkelt med en fuktig klut, eller vaskes for hånd. Tips: Tørk gjerne av kanten rett etter håndvask.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk & Hent vinduet eller ta kontakt med din nærmeste Tilbords butikk for mer informasjon.