Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-70%
Victorinox Sportsman lommekniv 13 funksjoner rød
Lagertømming

Victorinox

Sportsman lommekniv 13 funksjoner rød

  • Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon
  • 12 funksjoner inkludert stort knivblad, boksåpnere, vinopptrekker, neglefil og syl
  • Kniven er i rustfritt stål med deksler i plast

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Victorinox lommekniv Sportsman rød 84mm med 12 funksjoner inkludert stort knivblad, boksåpnere, vinopptrekker, neglefil og syl. Kniven er i rustfritt stål med deksler i plast. Victorinox er et gammelt kvalitetsmerke på kniver fra Sveits.Det begynte med de verdensberømte Swiss Army Knives og produserte etterhvert kniver både til profesjonellt bruk og til hobby kokker.Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon.I de senere år også produserer de i tillegg andre produkter som klokker, reiseartikler og dufter.
Produktdetaljer
EAN:
7611160000200
Artikkelnummer:
46200854
Merke:
Victorinox
Serie:
Sportsman
Kategori:
Lommekniv

Spesifikasjoner
Høyde:
8.4 cm
Bredde:
2.6 cm
Lengde:
1.5 cm
Vekt:
200 g
Design og materiale
Farge:
Rød
Materiale:
Rustfritt stål
Merkevaren

Victorinox har siden 1891 forsynt verden med kvalitetskniver. Det begynte med de verdensberømte, røde "Swiss Army Knives", og utviklet seg videre med produksjon av kokkekniver for profesjonelle kokker og vanlige "hobbykokker".

Se flere produkter fra Victorinox

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.