de Buyer Sprøytepose nylon gjenbrukbar 34 cm
de Buyer Sprøytepose nylon gjenbrukbar 34 cm
de Buyer Sprøytepose nylon gjenbrukbar 34 cm
Kommer snart
Nettsortiment

de Buyer

Sprøytepose nylon gjenbrukbar 34 cm

  • Reduserer mengden avfall
  • Kompatibel med alle typer konditor- og sprøytedyser
  • Gjenbrukbar

99,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Hvis du ønsker å redusere mengden avfall som kommer ut av kjøkkenet ditt uten å gå på kompromiss med kvaliteten, er denne gjenbrukbare nylonkonditorposen et fantastisk alternativ. Den er enkel å bruke og er kompatibel med alle typer konditor- og sprøytedyser. Posen har en fin, smidig følelse som du ikke får med mange andre konditorposer på markedet. Denne posen vil gjøre all dekorering mye enklere og raskere. Den vil være et perfekt valg å legge til på kjøkkenet ditt, og du vil kanskje til og med ønske deg mer enn én. Tips er ikke inkludert. De Buyer er en anerkjent fransk produsent av kjøkkenutstyr med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1830. Grunnlagt i landsbyen Le Val-d'Ajol i Vosges-avdelingen, har selskapet etablert seg som en pålitelig leverandør av høykvalitetsprodukter for matlaging. Med et imponerende utvalg på omtrent 3 000 ulike produkter, tilbyr De Buyer et bredt spekter av kjøkkenredskaper, inkludert kokekar laget av stål, rustfritt stål, kobber og non-stick aluminium. I tillegg til dette omfatter deres sortiment mandolin-slicers, silikonformer, bakeutstyr og mye mer. Dette gjenspeiler selskapets engasjement for å imøtekomme ulike behov innen matlaging og baking. En betydelig milepæl i De Buyers historie fant sted den 23. juni 2016, da de kjøpte Marlux, en anerkjent produsent av pepper-, salt- og krydderkverner i Frankrike. Dette strategiske trekket bidro til å styrke deres posisjon i markedet og diversifisere deres produkttilbud. De Buyers produkter er særlig rettet mot profesjonelle kokker og dedikerte gourmetforbrukere som verdsetter kvalitet og pålitelighet i sitt kjøkkenutstyr. Med et rykte for å levere produkter av høyeste standard fortsetter De Buyer å være en foretrukket leverandør for de som setter pris på eksepsjonell utførelse og funksjonalitet i sitt kulinariske utstyr.
Produktdetaljer
SKU:
143836
EAN:
3011244859344
Artikkelnummer:
60230821
Merke:
de Buyer
Serie:
Utensils
Kategori:
Sprøyteposer og tipper
Opprinnelsesland:
Frankrike

Spesifikasjoner
Høyde:
34 cm
Bredde:
20 cm
Lengde:
0,2 cm
Vekt:
11 g
Garanti:
1
Design og materiale
Farge:
Klar
Materiale:
Polyester
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.