Kochblume Universallokk liten lilla/rosa
Kochblume Universallokk liten lilla/rosa
Kochblume Universallokk liten lilla/rosa
Lagertømming

Kochblume

Universallokk liten lilla/rosa

  • Kok poteter, ris, pasta uten at det koker over
  • Kronbladene åpner av damptrykket
  • Passer til de fleste gryter

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Kochblume liten lilla/rosaAlle kjenner problemet der grytelokket rister og deretter fosser det kokende vann ut over komfyren og kjøkkenskapene. Nå er løsningen her! Kochblume er et revolusjonerende universallokk, som gjør det enkelt å koke poteter, ris, pasta og annen mat uten at det koker over på komfyren og kjøkkenbordet.Når det koker i gryten, vil kronbladene åpne seg på grunn av damptrykket, og væsken vil sammen med dampen renne ut på lokket. Siden lokket er formet som en skål, vil væsken derfor renne inn igjen i gryten gjennom ventilene, uten at det kommer en eneste dråpe ut på komfyren!Kochblume kommer i forskjellige farger og passer til de fleste gryter (bortsett fra gryter med helletut). Lokket kan i tillegg brukes i mikrobølgeovn, ovn eller på stekepannen for å unngå sprut, samt som en praktisk og enkel dampkoker sammen med et vanlig grytelokk.Diameter 25 cm.
Produktdetaljer
SKU:
601511
EAN:
4044332100058
Artikkelnummer:
CL10005
Merke:
Kochblume
Kategori:
Lokk og tilbehør
Opprinnelsesland:
Sverige

Design og materiale
Farge:
Lilla
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.