Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Sage Oracle Touch SES990BTRespressomaskin 2,5L matt svart
Sage Oracle Touch SES990BTRespressomaskin 2,5L matt svart
Sage Oracle Touch SES990BTRespressomaskin 2,5L matt svart
Sage Oracle Touch SES990BTRespressomaskin 2,5L matt svart
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Sage

Oracle Touch SES990BTRespressomaskin 2,5L matt svart

  • Sage Oracle Touch kaffemaskin gjør alt for å tilfredsstille hvert eneste behov og preferanse
  • Skreddersy 8 personlige kaffedrikker og lagre dem på maskinen
  • Maskinen vil hjelpe deg med å tilberede en kaffe etter din smak

27 990,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Sage Oracle Touch kaffemaskin gjør alt for å tilfredsstille hvert eneste behov og preferanse. Lag opptil 8 personlige kaffedrikker og lagre innstilligene til bruk ved en senere anledning.
-Kapasitet til 2,2 liter i vanntank
-Automatisk prosess
-skreddersy 8 personlige kaffedrikker og lagre dem på maskinen

Med Sage Oracle Touch kaffemaskin trenger du ikke inngå kompromiss når du lager kaffe. Maskinen vil hjelpe deg med å tilberede en kaffe etter din smak.

Automatisk prosess: Den integrerte koniske burrkvernen doserer, kverner og stamper nøyaktig 22 gram for en dobbel espresso.

Dobbel kjele: I hjerte av kaffemaskinen finnes en dobbel kjele i rustfri stål med trippelt varmesystem. Du kan tilberede en espresso og steame melk samtidig for å oppnå den delikate kombinasjonen av nylaget espresso og fløyelsmykt melkeskum.

Innstillinger: Maskinen kverner, brygger og tilsetter melk automatisk slik at du ikke trenger å anstrenge deg for å lage en kopp kaffe. Et bredt utvalg av innstillinger lar deg velge styrke, melketekstur og temperatur. Etter at du har valgt lagrer du kaffedrikken din under et spesifikt navn slik at du kan lage samme kopp kaffe i fremtiden. Du kan lagre opptil 8 personlige drikker.

Vanntemperatur: En temperaturvariasjon så liten som 1C kan avgjøre om det blir en god eller dårlig kopp kaffe. Maskinen bruker en digital temperaturkontroll-teknologi (PDI) som sørger for at temperaturen alltid er optimal.

Vanntrykk: Over Pressure Valve (OPV) ? overtrykksventilen ? begrenser maksimalt trykk under ekstraksjon og forhindrer derfor bitter smak i espressoen. Med hjelp fra lavtrykks pre-infusjon øker maskinen gradvis trykket for å forsiktig ekspandere den kvernede kaffen for jevn ekstraksjon.

Automatisk melketeksturering: Lag tykt, fløyelsmykt melkeskum til cappuccino eller latte macchiato ved bruk av den kraftfulle steameren med bare ett trykk. Du kan justere melketemperaturen.

TFT-display: Velg den type kaffe og innstilling du liker best, og hold styr på valgene du har tatt slik at du kan lage samme kaffe, om igjen og om igjen. En brukervennlig guide er bygget i maskinen for å hjelpe deg lage best mulig kaffe.

Effekt (Watt): 2400
Vannbeholder (I): 2,20
Kaffebeholder rommer (gram): 280
Pumpetrykk (Bar): 15
Produktdetaljer
EAN:
9312432032209
Artikkelnummer:
SAGE SES 990 BTR
Merke:
Sage
Serie:
Oracle
Kategori:
Kaffemaskiner

Spesifikasjoner
Høyde:
45.4 cm
Bredde:
39.2 cm
Lengde:
37.3 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Black Truffle
Materiale:
Rustfritt stål

Lignende produkter

Merkevaren

Sage tilbyr et spennende sortiment av unike og høyteknologiske kjøkkenprodukter og espressomaskiner i høy kvalitet. Utvalget er til å bli forbløffet og inspirert av. Alt fra vannkokere og vaffeljern, til kjøkkenmaskiner og espressomaskiner i verdensklasse.

Se flere produkter fra Sage

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.