Hopp til hovedinnholdet
Meteor Steketakke F4 60 cm med kant
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Meteor

Steketakke F4 60 cm med kant

  • Orginal steketakke - produsert i Norge siden 1955
  • Førstevalget til norsk tradisjonsbakst og matretter fra hele verden
  • Med kant - for grønnsaker, fiskekaker og mer fettholdige produkter som grillmat

3 300,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Norskprodusert steketakke F4 fra Meteor har en diameter på 60 cm, og har en praktisk kant. Steketakken med kant er smart dersom du, i tillegg til lefser og flatbrød, også vil bruke takken til grillmat, fiskekaker og pannekaker. Stekeflaten er i karbonstål og har ikke belegg.

Steketakken kan brukes til matlaging både inne og ute, og er perfekt til både moderne og tradisjonall matlaging som lefser, pita, flatbrød, chapati, lomper, wraps og mye mer!
Den kan også brukes som en elektrisk grill for steking av større mengder hamburgere, fiskekaer, pølser og grønnsaker. Det følger med mange oppskrifter på norske og internasjonale brød i brukermanaulen sammen med steketakken.

Meteor steketakke har i over 60 år blitt produsert av Engmark Meteor AS på Kalbakken i Oslo. Bedriften er 100% norskeid, og drives i dag av 3.generasjon Engmark.
Produktdetaljer
SKU:
608077
EAN:
7051186024820
Artikkelnummer:
602000
Merke:
Meteor
Kategori:
Steketakker
Modell nr:
F4 60 KANT
Opprinnelsesland:
Norge

Spesifikasjoner
Høyde:
11 cm
Bredde:
59 cm
Lengde:
59 cm
Vekt:
9,5 kg
Lengde på ledning:
1.5
Garanti:
5
Tekniske spesifikasjoner
Motorkraft:
2750
Design og materiale
Designer:
Meteor
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Børstet rustfritt chassis
Belegg spesifikasjon:
karbonstål
Materiale:
Karbonstål
Material spesifikasjon:
Chassis i børstet rustfritt, topplate i blankt karbonstål
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja
Redskapsanbefalinger:
Stålsparkel, komfyrskrape, sandpapir
Temperaturområde:
50 - 280
Vedlikehold:
Meteor Steketakke har en topplate av rent stål, og det er ikke noe slippbelegg/ teflon eller liknende. De første gangene man tar takken i bruk vil det oppstå skjolder og kanskje noen flekker, men denne fargen vil jevne seg ut etter en tids bruk og hele toppen blir da svart. Dersom man steker med olje eller fett vil det etterhvert danne et naturlig slippbelegg. Toppen bør alikevel rengjøres bruk slik at det ikke bygger seg opp et belegg med stekerester. Dette gjøres ved å tørke av med tørkepapir mens takken fremdeles er noe varm (slik at olje og fett fortsatt er flytende). Når takken er kald kan den tørkes av med en fuktig klut og eventuelt skrubbe med Scotch Bright Skuresvamp eller en stålskrubb. Fastbrente stekerester kan skrapes av med en stålsparkel, rengjøringskniv for keramiske kokeplater, barberbladkniv for malingsfjerning på vindusruter kan også brukes. Hvis det ikke virker kan man bruke våtslipepapir med 180-400 grads korning, da vil toppen bli helt blank, men dette har ingen betydning for bruken. Riper og hakk i platen som kan oppstå ved rengjøring har ingen betydning for stekeresultatet. Stekerester som ikke blir fjernet kan danne et belegg av fastbrent fett, sukker, mel etc. Etter en tid kan dette begynne å flasse av i større eller mindre flak. Takken kan også rengjøres på følgende måte: Smør toppen godt inn med matolje. Varm opp takken i ca 10 min. Strø på rikelig med kokesalt. Detter fører til at oljen , som nå har løst opp stekerester på topplaten, trekker inn i saltet. Børst vekk saltet og tørk av takken. Husk å sette toppen inn med litt syrefri matolje før den settes vekk. Ellers vil den kunne begynne å ruste

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.