Cole & Mason Gourmet Precision - Derwent saltkvern børstet stål
Cole & Mason Gourmet Precision - Derwent saltkvern børstet stål
Cole & Mason Gourmet Precision - Derwent saltkvern børstet stål
Kupong
Nettsortiment

Cole & Mason

Gourmet Precision - Derwent saltkvern børstet stål

  • Gjennomsiktig kropp for å enkelt se fyllnivåer - leveres fylt
  • 3 innstillinger for fin til grov pepperkverning
  • Kvernmekanisme; livstidsgaranti

999,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Gourmet Precision - Derwent saltkvern børstet stål, fra Cole & Mason.

Som en av våre mest kjente og mest elskede Gourmet Precision-møller, bringer Derwent saltkvern med sin slanke profil i rustfritt stål og akryl profesjonelt krydder og kontroll til hverdagens kjøkken. Bare vri den rustfrie stålkragen på Derwent saltkvern til 3 forhåndsvalgte innstillinger for å oppnå fin til grov maling under og etter koking; bruk en grov maling til salattomater for ekstra tekstur eller en finmaling til supper eller sauser. Hver salt- og pepperkvern har en trykklokk for enkel påfylling.

Cole & Mason Precision+ kverner representerer et nytt kvalitets nivå som gjør det mulig å få ut mer pepper per omdreiing enn tidligere og er vitenskapelig testet til å få frem mer smak. Cole & Mason har vært eksperter på krydder i over 100 år, og det er Cole & Mason misjon å være dine partnere innen kulinarisk oppdagelse. Med produkter for et bredt spekter av krydderoppgaver, tar vi sikte på å gi deg det du trenger for å maksimere smaken av ethvert måltid; fra rester eller en rask sandwich til et alt-stopp-uttrukket middagsselskap.

Innovasjon, stil og pålitelighet har vært kjernekomponenter i merkevaren siden oppstarten, og det fortsetter å være det samme i dag.

Alle produktene til Cole & Mason er designet for å gjøre det enklere å fullføre vanlige krydderoppgaver og for å ha en ledende estetikk som forbedrer utseendet til et hjem når det utelates, i stedet for å redusere det.
Produktdetaljer
SKU:
581281
EAN:
5011268907944
Artikkelnummer:
46200280
Merke:
Cole & Mason
Serie:
Gourmet Derwent
Kategori:
Krydderkvern

Spesifikasjoner
Høyde:
19,1 cm
Vekt:
317 g
Mål spesifikasjon:
D6 H19 cm
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Børstet stål
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Akryl/Stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Vedlikehold:
Vi anbefaler kun å rengjøre møllene utenfra med en lett fuktet myk klut. Tørk den deretter. Senk aldri møllen i vann eller annen væske. Kvernen kan rengjøres med en liten børste.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.