Le Creuset Fat rektangulært 26 cm black

Le Creuset

Fat rektangulært 26 cm black

  • Bruk til å bake, marinere, steke og servere
  • Tilbered retter i fatet, og frys dem ned for senere bruk
  • Fås i et stort utvalg av graderte farger

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Et rektangulært stentøysfat fra Le Creuset har en rekke bruksområder. Du kan bake, marinere, steke og servere i de klassiske, rektangulære fatene med de gode håndtakene. Du kan tilberede retter i fatene, fryse dem ned for senere bruk, og langsomt varme dem opp i ovnen før servering. Fatene kan stables inni hverandre, og størrelsene passer perfekt på alle kjøkken hvor det er bruk for fat i mange størrelser. Håndtakene gjør det lett å løfte fatene direkte fra ovnen til bordet. De rektangulære fatene fra Le Creuset fås i et stort utvalg av graderte farger Le Creuset-fatene er fremstilt av solid stentøy som er brent ved 1 280 C, noe som gir fantastisk holdbarhet og slitestyrke. Den innvendige glasuren gjør fatene lett å rengjøre, og sørger for at de holder seg pene i mange år.
Le Creuset stentøy tåler temperaturer fra -18 C til +260 C, og kan brukes i ovn, mikrobølgeovn, fryser, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Le Creuset gir 5 års garanti på alle stentøysprodukter
Produktdetaljer
EAN:
24147911845
Artikkelnummer:
9100472614
Merke:
Le Creuset
Serie:
N/A
Kategori:
Ildfaste former

Design og materiale
Farge:
Svart
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.