Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Luigi Bormioli Mixology Charme ølglass 48 cl 4 stk
Luigi Bormioli Mixology Charme ølglass 48 cl 4 stk
Luigi Bormioli Mixology Charme ølglass 48 cl 4 stk
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Luigi Bormioli

Mixology Charme ølglass 48 cl 4 stk

  • Til hverdag og fest
  • Ultraklar glans
  • Holdbart

419,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Mixology Charme er en elegant fasettert glasserie med robust design som utstråler kvalitet og holdbarhet - til både hverdag og fest. Luigi Bormioli har, med ny glassteknologi, produsert den svært slitesterke og motstandsdyktige glassmassen SON.hyx, som er fullstendig transparent.o I forhold til normalt glass er kantens holdbarhet +37,5 %.o Holdbarhet mot mekaniske støt +105 %.o Tynn og elegant stett uten søm, som er forsterket med titan. Holdbarheten er økt med +140 %, f.eks. i forbindelse med vridning (ved glass med stett).o Ultraklart glass, glansfullt og transparent i mange år. Gir en ekte gjengivelse av farge og substans.o Glasset kan vaskes 1000 ganger i oppvaskmaskin uten endringer. Et oppvaskprogram på maks. 55 C anbefales.o Krystalinglass med fyldig og kraftfull klang.o Uten bly og tungmetaller.o 25 års garanti. Dekker skår på kant og fot, samt misfarging og skygger som følge av maskinoppvask.
Produktdetaljer
EAN:
32622025970
Artikkelnummer:
17361
Merke:
Luigi Bormioli
Serie:
Mixology
Kategori:
Ølglass

Spesifikasjoner
Høyde:
16 cm
Design og materiale
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
SON.hyx® krystallinglass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Temperaturområde:
Max 55°C.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Luigi Bormioli representerer det ypperste innen italiensk glassproduksjon. Med en rik historie og dedikasjon til håndverket, produserer de glassvarer som både er elegante og funksjonelle. Gjennom en kombinasjon av tidløs design og moderne teknikker, fortsetter Luigi Bormioli å begeistre med sin kolleksjon av glassprodukter av høyeste kvalitet.

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.