Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Luigi Bormioli Bach ølglass 48 cl 4 stk
Nettsortiment

Luigi Bormioli

Bach ølglass 48 cl 4 stk

  • Elegant fasettdesign
  • Ultraklart og holdbart krystallinglass
  • Holder seg glansfullt og transparent i mange år

499,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Bach er en serie glass fra Luigi Bormioli laget med et elegant fasettdesign. 25 års garanti som dekker skår på kant og fot samt misfarging og grå skygger som følge av maskinoppvask. Ultraklart og holdbart krystallinglass. Luigi Bormioli har med ny glassteknologi skapt den svært holdbare og motstandsdyktige glassmassen SON.hyx, som er fullstendig transparent.o
Produktdetaljer
EAN:
32622020180
Artikkelnummer:
17026
Merke:
Luigi Bormioli
Serie:
Bach
Kategori:
Ølglass

Spesifikasjoner
Høyde:
21 cm
Bredde:
17 cm
Lengde:
17 cm
Vekt:
1.82 kg
Design og materiale
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Luigi Bormioli representerer det ypperste innen italiensk glassproduksjon. Med en rik historie og dedikasjon til håndverket, produserer de glassvarer som både er elegante og funksjonelle. Gjennom en kombinasjon av tidløs design og moderne teknikker, fortsetter Luigi Bormioli å begeistre med sin kolleksjon av glassprodukter av høyeste kvalitet.

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.