Magnor Voyage bolle liten 10 cm hvit/svart
Magnor Voyage bolle liten 10 cm hvit/svart
Magnor Voyage bolle liten 10 cm hvit/svart
Kupong
Nettsortiment

Magnor

Voyage bolle liten 10 cm hvit/svart

  • Lekkert hvitt servise med sort dekor
  • Eksklusiv og sofistikert porselensserie
  • Gir liv til bordekkingen

199,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Voyage bolle liten 10 cm hvit/svart, fra Magnor, er en del av den eksklusive og sofistikerte porselensserien VOYAGE. VOYAGE, er en eksklusiv og sofistikert porselensserie i åtte funksjonelle deler, designet av den dyktige stylisten Storm. Porselensserviset er hvitt med lekker sort dekor i en suveren miks av art deco, luksuriøs fransk bistro og moderne interiør. Inspirasjonen har Storm hentet fra sine mange reiser verden rundt, fra de eksklusive interiørene, fra de unike matopplevelsene og fra noen av de klassiske motedesignerne. Han har alltid vært glad i å reise, og ønsker å bringe hjem den deilige og luksuriøse hotellfølelsen.

Serien VOYAGE er inspirert av Storms mange reiser verden rundt, hvor han har hentet inspirasjon fra eksklusive interiører, unike matopplevelser og klassiske motedesignere. Med solen som base og himmelretningene og meridianene som et glamorøst uttrykk, har Storm skapt vakre dekorer som inkluderer håndtegnede elementer fra hans tid som designer av et boutique-hotell i jungelen i Tulum, Mexico. Resultatet er funksjonelle deler som gir valgfrihet til borddekking, med en sort-hvit dekor som passer godt inn i de fleste settinger og som gir en unik og eksklusiv opplevelse.

Denne lille bollen er ikke bare estetisk tiltalende, men den er også svært funksjonell. Den er ideell for servering av små porsjoner, sauser, dip eller snacks. Enten du ønsker å dekke et frokostbord, en lunsj eller et festlig vennelag, vil denne bollen være den perfekte følgesvenn.

Voyage bolle liten 10 cm hvit/svart er laget av ultrabone porselen av beste kvalitet, som gir den høy glans, slitesterk glasur og god styrke. Den tåler både maskinvask og bruk i mikrobølgeovn. Og som et ekstra preg av eksklusivitet, har denne bollen også Storms signatur på undersiden.

Med VOYAGE-serien fra Magnor kan du skape stilige borddekkinger og samle familie og venner rundt bordet. Denne serien er designet for å gi deg en moderne følelse og passer godt til et aktivt og spennende liv. Ta med deg reiseopplevelsen hjem med Voyage bolle liten 10 cm hvit/svart fra Magnor.
Produktdetaljer
EAN:
7070549150514
Artikkelnummer:
130006
Merke:
Magnor
Serie:
Voyage
Kategori:
Skåler og boller
Opprinnelsesland:
Bangladesh

Spesifikasjoner
Høyde:
5,5 cm
Bredde:
10 cm
Lengde:
10 cm
Vekt:
250 g
Design og materiale
Designer:
Storm Pedersen
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Hvit/svart
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.