Magnor Voyage bolle stor 23 cm hvit/svart
Magnor Voyage bolle stor 23 cm hvit/svart
Magnor Voyage bolle stor 23 cm hvit/svart
Kupong
Nettsortiment

Magnor

Voyage bolle stor 23 cm hvit/svart

  • Lekkert hvitt servise med sort dekor
  • Eksklusiv og sofistikert porselensserie
  • Gir liv til bordekkingen

779,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Voyage bolle stor 23 cm hvit/svart, fra Magnor. VOYAGE er en eksklusiv og sofistikert porselensserie designet av den dyktige stylisten Storm Pedersen. Denne vakre og funksjonelle bollen er laget av hvitt porselen med en lekker sort dekor. Inspirert av art deco, luksuriøs fransk bistro og moderne interiør, bringer denne serien liv og eleganse til borddekkingen.

Storm har hentet inspirasjon fra sine mange reiser verden rundt, fra eksklusive interiører, unike matopplevelser og klassiske motedesignere. Han ønsker å bringe hjem den deilige og luksuriøse hotellfølelsen til mennesker overalt. Med VOYAGE har han skapt vakre dekorer med solen som base, og himmelretningene og meridianene som en del av det glamorøse og stilistiske uttrykket.

Designet har også elementer inspirert av Storms tid som designer av et boutique-hotell midt i jungelen i Tulum, Mexico - som en flamingo, en jaguar, en ananas, et monsterablad og selvfølgelig palmer. Disse vakre og funksjonelle delene i serien tilbyr valgfrihet til borddekking, da sort-hvitt-dekoren passer godt inn i de fleste settinger og gir en unik og eksklusiv opplevelse.

VOYAGE-serien består av forskjellige deler som passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Denne store bollen er perfekt til servering av salater eller andre deilige retter. Med sitt tidløse designuttrykk, ultrabone porselen av høy kvalitet, slitesterk glasur, høy glans og god styrke, vil denne bollen være et elegant og funksjonelt tillegg til ethvert bord.

Med VOYAGE kan du skape stilige borddekkinger som samler familie og venner rundt bordet, og den er like egnet for et intimt måltid for to som for et stort og festlig vennelag. Denne bollen har Storms karakteristiske signatur på undersiden, og er et utsøkt designarbeid. Den kan trygt brukes både i mikrobølgeovnen og i oppvaskmaskinen.
Produktdetaljer
EAN:
7070549150538
Artikkelnummer:
130008
Merke:
Magnor
Serie:
Voyage
Kategori:
Skåler og boller
Opprinnelsesland:
Bangladesh

Spesifikasjoner
Høyde:
9,5 cm
Bredde:
23 cm
Lengde:
23 cm
Vekt:
658 g
Design og materiale
Designer:
Storm Pedersen
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Hvit/svart
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.