0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

KUN PÅ NETT
Vis i fullskjerm
Smeg Vannkoker KLF05 0.8 L pastellgrønn
Smeg Vannkoker KLF05 0.8 L pastellgrønn

Smeg

Smeg Vannkoker KLF05 0.8 L pastellgrønn

Art.nr: 46202971

Vår pris 1 595,-

Klikk & hent

Klikk & Hent

Dette produktet er ikke inkludert i kampanjer og selges kun til full pris.

Lekker liten vannkoker fra Smeg på 0,8 liter i 50`s Retro design.

Vannkoker laget av rustfritt stål, håndtak i krom. Den praktiske basen med 360 graders tilkobling gjør den enkel å bruke og de sklisikre føttene garanterer en stabil støtte. I tillegg har den manuelle åpningen en vinkel på 80 grader; designet for å enkelt fylle på. Den slår seg av automatisk når den når kokepunktet.

Med 1400 watt effekt og en kapasitet på 0,8 liter minimerer Smeg mini-vannkoker alt sløsing med vann. Den er egnet til forskjellige omgivelser som hjemmekontor og stuer, og hotellrom. Den doble veggen med innvendig rustfritt stål holder vanntemperaturen lenger, mens ytterveggen av plast er kaldere å ta på.

SMEG ble grunnlagt av Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, et tettsted ved Reggio Emilia nord i Italia, og er i dag et av landets ledende produsenter av husholdningsapparater. De aller første Bertazzoni-kjøkkenene ble vist frem under Verdensutstillingen i Milano i 1906. Produktporteføljen vokste med årene og på 90-tallet la Smeg til enda flere produkter i de ulike produktseriene, deriblant fargede 50-talls retrokjøleskap, som snart skulle bli ikoniske produkter over hele verden. Småelektriske produkter i 50-talls design som kjøkkenmaskiner, brødristere, vannkokere mm lansertes for første gang i 2014.

Tilbake