• Vannkokere

  Hvilket design passer best på kjøkkenbenken din? Heldigvis er det mye å velge mellom, fra det klassiske og tidløse, til det unike og fantasifulle. Bra er det også at uansett design, har alle disse vannkokerne funksjonalitet du kan stole på når vannet skal danse seg opp til kokepunktet.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Elegante og effektive vannkokere

  En vannkoker er mer enn bare et praktisk kjøkkenapparat – den er for mange en daglig del av morgenrutinen, en pålitelig partner i matlagingen, og en tidsbesparende løsning for å lage seg varm drikke. 

  Hos Tilbords har vi et stort utvalg vannkokere som vil hjelpe deg med å koke varmt vann, samtidig som du sparer både tid og energi. 

  Vannkokere til enhver stil

  For mange skal kjøkkenutstyret gjerne gjenspeile den personlige interiørstilen. Derfor har vi et sortiment av vannkokere i ulike design og farger, fra klassiske rustfrie stålvarianter til moderne og fargerike alternativer. Foretrekker du en tidløs stil eller ønsker du å legge til litt farge til kjøkkenet?

  Raskt og effektiv oppvarming

  En vannkoker er laget for å gi deg kokende vann på rekordtid. Med kraftige varmeelementer kan du spare verdifull tid. En rask og effektiv vannkoker er et tidsbesparende verktøy på ethvert kjøkken.

  Hvilken størrelse på vannkokeren passer best for deg? De minste modellene rommer 0,5 liter, mens de største rommer hele 1,7 liter.

  Vannkokere med termostat

  Om du ønsker nøyaktig temperaturkontroll finnes det vannkokere med innebygd termostat. Disse variantene lar deg velge den perfekte temperaturen for ulike drikker og matretter. Med termostatkontroll kan du sikre at vannet alltid er akkurat så varmt som det trenger å være. Et perfekt valg for alle som setter pris på presisjon og smak i hver eneste slurk!

  Finn din favoritt hos Tilbords

  En vannkoker skal være et pålitelig apparat på kjøkkenet. Invester i en vannkoker som passer dine behov, og du vil kunne nyte kopp etter kopp med varme drikker.

  Sjekk ut vannkokere fra Smeg, Alessi, Wilfa, Bodum og Stelton.

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.