Hopp til hovedinnholdet

Inviter til smakfull sommerfest

Samle venner og familie til en feiring av sommerens smaker og solkysset hud. Hos oss finner du alt du trenger til sommerfesten. Velkommen!

 Brett med Lotus servise, bestikk og glass

Opp med en hånd, alle som elsker sol, varme og lyse sommerkvelder! Denne delen av året er det lov å feire livet selv så vel som de store anledningene, og for mange senkes terskelen for impulsive sammenkomster.

Inviterer du til pizza- eller grillfest på terrassen, piknik i hagen, jentefest i drivhuset eller en real balkongkveld med gjengen? La deg inspirere av stil og smaker som passer alle sommerens anledninger – og løsningene som gjør at du slipper å stå innendørs i timevis med matlaging før gjestene kommer.
 
Pizza på asjettUtendørs pizzarestaurant

Med egen pizzaovn kan du servere lekker, hjemmelaget pizza på restaurantmåten. Ovnen på bildene er Karu 16 fra Ooni. Den er vedfyrt, kan få en temperatur opp til 500 grader, og gjør at du kan steke en rykende het pizza på under to minutter.
 
Mann tilbereder pizza ved en Ooni pizzaovn

Etter du har fyrt opp veden, tar det ikke lang tid før ovnen er klar til bruk. Etter 15–20 minutter kan du steke pizza eller tilberede andre smakfulle retter – hva med brød eller rundstykker? Du kan også steke kjøtt, fisk eller grønnsaker i panner av støpejern som tåler høy temperatur.
 
Pizza stekt i Ooni pizzaovn

Foretrekker du noe annet enn fyring med ved? Ingen problem! Tilbords har et stort utvalg pizzaovner, med både gass, pellets og elektrisk i tillegg til vedfyrte alternativer.

Pizza som stekes i en Ooni pizzaovn
 
 

Praktisk og vakkert til bordet

Vil du servere drikke i lekre glass som ikke knuser? Mina-glassene fra Modern House er perfekte til sommerfesten, men også på hytta eller i båten. Den praktiske Mina-serien består av både vannglass, rødvinsglass og champagneglass, i tillegg til en klassisk mugge. Og når måltidet er over, kan glassene settes rett i oppvaskmaskinen – enkelt og greit.
 
Brett med servise, bestikk og glass bæres ut

Den vakre lotusblomsten lukker seg om natten og åpner seg mot solen når det blir morgen. Blomsten har en symbolsk betydning i mange kulturer, blant annet som et symbol på livet og solen. Nå kan du også dekke sommerbordet med solens blomst! Alle delene i Lotus-serien fra Stiernholm er nemlig formet som en lotusblomst.

Serien inneholder tallerken, asjett, skål og pastatallerken. Alt er laget av steintøy og tåler både oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 180 grader.
 
Lotus serviset fra StiernholmDryss-hakk-risle-knus-effekten

Du har sett det på TV (eller TikTok), kokkene som tryller frem de lekreste og mest smakfulle retter fra en enkel kjøkkenbenk – tilsynelatende med to tomme hender og et par skåler med noe greier i. Vi kan ikke love deg at du blir kokk over natten, men med disse redskapene på kjøkkenbenken ser du i hvert fall ut som en:

Krydder knuses i en morter
 
Knus krydder i en Crush morter i støpejern og kjenn aromaen bre seg i rommet eller ut over terrassen.

Olje på pizza fra en oljeflaske
 
Risle noen dråper olivenolje over pizzaen, og gjør det med en lekker Pizza Angels oljeflaske i klassisk design. Voila!

Krydderoppbevaring fra Pizza Angels
 
Gjem de slitne salt- og pepperbøssene i skapet, og fyll heller opp Pizza Angels krydderoppbevaring i ask med tilhørende krydderskjeer. Den tar seg godt ut både på arbeidsbenken, og på bordet.
 
Urtepotte fra Eva Solo

Friske urter tar seg godt ut og smaker fantastisk, men det er ikke like fantastisk å se plante etter plante tørke inn og takke for seg på kjøkkenbenken omtrent før de er kommet inn døren. Med selvvannende urtepotte fra Eva Solo blir det mye enklere å holde plantene friske, med et system som gir optimale vekstbetingelser for urtene.

 Pizza tilberedes utendørsHurra for Drit Forbanna!

Noen ganger er det lille ekstra akkurat det du trenger, enten til ditt eget måltid eller som en gave til verten når du selv skal på sommerfest. Den norske produsenten «Drit Forbanna» tilbyr smakfulle sauser, pesto, olje og drikkeprodukter med fokus på høy kvalitet og gjenkjennelig pakningsdesign ispedd en god dose humor.

Hva med en kremet paprikapesto til pastaen, eller «Nokså irritert» pikant olivenolje til pizzaen? Sjekk utvalget og finn din forbanna sommerfavoritt!

 
Pesto fra Drit Forbanna

Til velkomstdrink anbefaler vi å prøve en spritzer fra samme firma. «Den søte søster’n» kommer i nydelig rosa med en smak av markjordbær, eller med frisk smak av mango, pasjonsfrukt og litchi – og brukes til å piffe opp bobler med eller uten alkohol.
 
Spritzer fra Drit Forbanna

Sommeren er servert – nyt den!
 
 
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.