Hopp til hovedinnholdet

Støpejernsgryten er kjøkkenets blikkfang

Ikke bare er støpejernsgryten god å lage mat i, men det lekre og robuste designet er også et blikkfang på kjøkkenet.

 

Vellykket matlaging krever høy presisjon og god timing. Da trengs utstyr som leverer varene. Når tempoet og temperaturen på kjøkkenet stiger, trenger du verktøy som hjelper deg å oppnå resultatet du ønsker og kan være stolt av. Med skikkelig utstyr er det enklere å finne flyten og lage mat som imponerer. Ikke minst blir matlagingen morsommere.

Invester i en god støpejernsgryte og du vil ha glede av den i generasjoner. Sabor sin støpejerns serie er lett å bli glad i, og det er ikke uten grunn mange hobbykokkers favoritt.

Du vil oppnå de mest imponerende resultater når alt fungerer som det skal på kjøkkenet. De unike bruksegenskapene til Sabor støpejernsgryte gjør den ideell til å lage mat som krever høy og jevn temperatur, som skal langtidssteke - eller koke. Den tykke bunnen og veggene, gjør at varmen fordeler seg bedre og jevnere.

Støpejern bør varmes opp sakte slik at produktet ikke blir overopphetet, vi anbefaler å starte på middels varme. Husk at støpejern blir svært varmt og høy varme betyr nødvendigvis ikke maks effekt på kokeplaten - vi fraråder bruk av booster-funksjon på induksjonstopper.

Bruk støpejernsgryten til å bake brød, slow cooking eller til viltgryta. Det er bare fantasien som setter grenser! Ikke bare er støpejernsserien god å lage mat i, men det lekre og robuste designet er også et blikkfang på middagsbordet.

 

Tekst og foto: Sabor

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.