0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Nettilbud
Vis i fullskjerm
Sabor Støpejern Gryte Earth Red 6 L

Sabor

Sabor Støpejern Gryte Earth Red 6 L

Art.nr: 1300161

1 499,-

Denne varen er utsolgt i nettbutikken

Klikk & hent

Klikk & Hent

Invester i en god støpejernsgryte og du vil ha glede av den i generasjoner.

Støpejern har en unik evne til å holde på varmen. Den distribuerer varmen jevnt og holder godt på den. Støpejern bør varmes opp sakte slik at produktet ikke blir overopphetet, vi anbefaler og starte på middelvarme. Grytene er idelle til å lage mat som krever høy og jevn temperatur, og som skal langtidssteke - eller koke, men husk at støpejern blir svært varmt og høy varme betyr ikke nødvendigvis maks effekt på kokeplaten (vi fraråder bruk av booster-funskjon på induksjonstopper).

Sabor støpejernsgryte egner seg godt til blant annet gryteretter og steker. Steken brunes litt i panne, før den stekes i ovnen i støpejernsgryten. En het trend, er å lage såkalt "noknead-bread"- også kalt grytebrød. Det eneste du trenger å gjøre er å steke den eltefrie deigen i støpejerngryten i ovnen - og vips, så har du det mest delikate brødet du har sett og smakt på lenge.

La grytene spille en fargerik hovedrolle på bordet.

Vi anbefaler å bruke tre-, plast- eller silikonredskaper.

Det er viktig at gryten vaskes for hånd etter at den er avkjølt.
Belegg: 3-lags TOMATCE Emalje. Inneholder ikke PFOA.

Høyde:15 cm
Bredde: 27,5 cm
Volum: 6 L

Tåler opptil 260 grader i ovn.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk & Hent vinduet eller ta kontakt med din nærmeste Tilbords butikk for mer informasjon.